Aylık 5 Milyon Tekil Hitli Joomla

Her zaman Joomla‘yı uzaktan tanıyan yahut hiç tanışmamış olup da ne kadarlık bir hiti kaldırabilecek sistem olduğu sorusuna muhatap olur biz de sınırlarını elimizden geldiği ve dilimiz döndüğünce anlatırdık. Bariz olarak joomla’nın resmi sitesi ve onun dışında bir kaç siteyi de bu konuda örnek gösterirdik. Ancak şimdi sizlere tanıştıracağımız sitenin aylık tekil hit‘i tam 5.000.000, evet yanlış okumadınız 5 milyon aylık hit‘e sahip olan bu site sanırım bir çok sorunun da yanıtını içerecek ölçüde.

Sizlerle tanıştırmak istediğimiz bu site bir spor haberleri sitesi ve Yunanistan’a ait bir haber sitesi olan Gazetta sitesi. Tasarımı ve düzenlemeleri gayet başarılı ve özgün olduğu gibi kullanılan eklentilerin de özgün bir şekilde hazırlanmış, amacı direk yansıtan fonksiyonlarla donatılmış bir site olan “gazzetta.gr” bir joomla’cı olarak benim de hoşuma gittiği için sizlerle paylaşmak isterim. Sitenin bunca hit’i olmasına rağmen adeta “daha başka yok mu?” tarzında rahat çalışması ve sayfa geçişlerinin de gayet başarılı zamanlar içinde olması sitenin optimize noktasındaki başarısını da gözler önüne seriyor. Bir tek, manşet haberlerinin yer aldığı modülde diğer haberlere tıkladığımızda tıklanan içeriğe gitmesi biraz anlamsız olmuş gibi olsa da yine de gayet profesyonel bir iş başarılmış.

 

Bizzat joomla.org aracılığı ile doğrulattığımız bu hit sayısı sanıyorum her webmaster’ın hayallerini süsleyecek derecede başarılı ve bir joomla sitesi olarak da örneklik teşkil edecek kalitede olduğu aşikar. Darısı tüm joomlacıların ve web projesi hazırlayanların başına diyerek bu websitenin başarısını bizler de kutlarız.

3 Comments

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir