Byte Okuyucularına Veda Etti

Dünya yayıncılık bünyesinde yer alan başarılı bilgisayar dergilerinden Byte, Mayıs ay’ı ile beraber artık okuyucularına veda etti. PCLife dergisinden sonra da bana en sıcak gelen ve belli bir süre yazarlığını yapma ayrıcalığına da sahip olduğum Byte yazar kadrosu da bir diğer dergileri olan PCWorld‘e geçtiler.

Byte Plus Mayıs
Byte Plus Mayıs
Jerry Pournelle, Hakkı Öcal, Güçlü Tugay ve tüm Byte editörleri Dünya yayıncılık bünyesindeki bir diğer dergileri olan PCWorld’de yazmaya ve okuyucularıyla buluşmaya devam edecekler. Aslında bir kapanış olarak düşünülmeyecek olan, güç birleştirme gibi tanımlana bilecek bu birleşmenin hayırlı olmasını diliyoruz.

Geçtiğimiz aylarda ayrıca Byte Plus olarak yayınlanan özel serisinde Joomla 1.5 konusunu işleyerek Joomla kullanıcılarına tam bir dergi de hediye ettiğimiz Byte’ın bu sebeple joomla kullanıcıları arasında da farklı bir yeri oldu, olacaktır. Dergi her ne kadar yayın hayatına son verse de www.byte.com.tr adresinden internet üzerinden yayınlarını sürdüreceğini ayrıca forumunun da açık olacağını bildirmemizde yarar var. Byte dergisi aboneleri de bundan sonra PC World dergisi aboneliği şeklinde var olan abonelikleri devam edeceğini duyuran Dünya Aktüel A.Ş, konu hakkında sou ve sorunlar için de bir özel hat tesis ederek kullanıcılarına ücretsiz olarak müşteri hizmetleri desteği veriyor: 0 800 219 20 24-25 no’lu telefondan müşteri hizmetlerine ulaşabilirsiniz. Son olarak, tekrar bu kararın hayırlı olması dileklerimizi iletir, PC World ekibine çalışmalarında başarılar dileriz

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir