Chrome Download Enabler ile Mobil İndirmeler Aktifleşiyor

Geçtiğimiz ay içinde App Store‘da yerini alan en popüler web tarayıcılarından olan Google Chrome bir çok özel araç ve farklı kullanım deneyimi sunan arayüzü ile iOS cihazlarına gelmişti. Ancak Chrome‘da tıpkı Safari gibi mobil indirmelere destek vermiyor ve tıpkı Safari için geliştirilen Cydia Tweak‘i gibi bir uygulama bekleniyordu. Safari Download Manager ismindeki küçük uygulama Cydia’dan yüklendikten sonra Safari mobil tarayıcı üzerinden de indirme özelliği aktif edilebiliyordu. Chrome Download Enabler bu konuda Chrome’dan dosya indirme özelliğini aktif eden küçük bir tweak olarak Cydia’da yerini aldı. Eğer sizler de iOS cihazınızda Google Chrome kullanıyorsanız ve cihazınız da jailbreak’li ise bu eklenti ile Chrome’a download kabiliyeti kavuşturabilirsiniz.

Chrome Download Enabler

Cydia’da 2$ fiyatı ile satışa sunulmuş olan Chrome Download Enabler yüklendikten sonra Chrome üzerinde indirme yapılacak dosya tıklandığında indirme işlemi ayrı bir sayfada görsel olarak başlıyor bittiğinde ise iFile gibi araçlar içinden indirilmiş olan dosyaya erişebilir, bilgisayara da dilerseniz sonradan transfer edebilirsiniz.

Henüz yeni olan tweak’in gerek arayüz gerekse de kendine ait bir download klasörünün olmayışı, farklı bir uygulamaya ihtiyaç duyuşu eksikleri olsa da zamanla daha da gelişeceği kanısındayız.

İsim: Chrome Download Enabler
Ücret: 2$
Sürüm: 1.0.1
Repo: ModMyi
Geliştirici: Nobita.ZZZ
Editörün Puanı:  3/5

Blog’umuza ait son güncellemeleri Twitter veya Facebook sayfalarımızdan da takip edebilirsiniz.

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir