Climate Clock: iPhone’un yeni saat uygulaması

iPhone’unuza yepyeni bir saat uygulaması geliyor. Hem saat hem de hava durumu uygulamalarını birleştiren bu uygulamanın adı: Climate Clock. Bu yeni uygulama iOS güncellemeleriyle birlikte gelen havadurumu uygulama sorunundan ilham almışa benziyor. Lakin çok hoş ve kullanışlı temasıyla birçoğunuzun beğenisini almaya aday gibi görünüyor.

Climate Clock, iPhone saat ve hava durumu uygulaması

Harika diyebileceğim bir şekilde tasarlanmış bu çok hoş uygulama ilk bakışta sadece bir saat uygulaması gibi görünse de gün içerisindeki hava durumunun saat saat izlenmesine de olanak sağlıyor. Şöyle ki; her saat başına hava durumundaki değişiklikleri de size gösterip, gün içerisinde nasıl bir değişim görebileceğinizin de sinyallerini sizlerle paylaşarak olası bir süprize karşı sizi de uyarmış oluyor. Gerçekten hava durumu ile saat uygulamasın birbirine çok iyi entegre eden Climate Clock ile saate bakarken hava durumundan da haberdar olabilirsiniz.

Uygulamaya ait videoyu da izleyebilirsiniz. Videoda da görebileceğiniz gibi, bu uygulamada hava durumunu sadece saat bazında değil, haftalık olarak seyrini de görebiliyorsunuz. Yağış ve rüzgarın saat bazında değişimlerini veren bu uygulama ile kısacası hava durumu adına her neyi merak ediyorsanız pratik ve kullanışlı bir biçimde kullanımınıza sunuyor. Kendi içerisinde menü geçişleri ve kullandığınız temada değişik imkanı da bulunuyor. Yani tasarımda ve renklerde beğenmediğiniz bişey varsa yeni bir tasarıma geçebilmeniz birkaç tık ötenizde. Ücretsiz bir uygulama demek isterdik. Fakat maalesef ücretsiz değil. Ancak gayet kullanışlı olan bu uygulama appstore‘da kısa süreliğine 1 dolardan kullanıcı arıyor. Kampanyanın zamanı aşıldığında uygulama 2 dolar ücretiyle indirlmeye devam edilecek. Ayrıca bu uygulamayı iPod’lular da kullanabilirler.

Aranızdak kullanan veya kullanmaya başlayan arkadaşlarımız olursa buradan fikirlerini bizimle paylaşabilir.

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir