Clone Alarm Tweak’i ile uyanamama korkusuna son

Siz de benim gibi gece yatmak bilmeyen, sabah da kalkmak bilmeyenlerdenseniz muhtemelen sabah kalkacağınız saatten yarım saat önce alarmlarınızı beşer dakikalık aralıklar ile kuruyorsunuz demektir. Özellikle gece uykunuzun geldiği zamanlarda bu alarmları kurmaya çalışıyorsanız o zaman da aradan alarm kaçırabilirsiniz veya tüm bu alarmları kurmaya çalışmak sizin için eziyet haline gelebilir. Özellikle her gün aynı saatlerde kalkmadığınızı da düşünürsek baya işiniz var demektir. Clone Alarm Tweak’i ise bu alarm ayarlamalarını bizim için yapan bir tweak.

Siz bir alarm ayarlarken hemen Clone Alarm’da size arkadaşlık ediyor ve kaçar dakika veya kaçar saat aralıkla kaç adet kopya alarm oluşturmak istediğinizi soruyor. Böylece tek bir tıkla onlarca alarm bile kurabilmek mümkün oluyor. İşin en kötü kısmı ise bu kurduğumuz alarmları sonradan tek tek silmeye uğraşmamız. Bu alarmları da kısaca silmek için bir şey yapmış olsalar tweak çok daha kolay ve kullanışı bir hal alabilirmiş. Saat kısmında tweak hala bazı ufak hatalar içeriyor fakat çok da büyük sorun değil, çünkü kurduğunuz alarmlarda yanlışlık olursa zaten kendiniz görebiliyorsunuz.

Clone Alarm Tweak’ini Cydia’dan BigBoss reposu içerisinde bulabilir ve 0.99 Dolar etiketinden satın alarak kullanmaya başlayabilirsiniz.

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir