EA Sports Yeni Oyunun Fragmanını Yayınladı

EA Mobile tarafından dün itibariyle Need For Speed Youtube sayfasında Official Gameplay Teaser (Resmi Oyun Fragmanı) adıyla, önümüzdeki günlerde (veya aylarda, henüz net bir bilgi yok) gelecek olan Need For Speed: No Limits oyununun tanıtım videosunu yayınlandı. Daha önceki videoları gibi bu video da 30 saniye uzunluğunda fakat bu videoda ilkinin aksine daha çok oyun içi görüntü ve daha az Ken Block görüntüsü var. Aşağıdaki videoları izlediğinizde ne demek istediğimizi anlayacaksınız.

Şaşırtıcı olmayan şekilde, Need For Speed oyunu Firemint ve IronMonkey stüdyolarının ortak girişimi olan Firemonkeys stüdyolarında geliştiriliyor ki iki firmanın da arka planda çok sağlam yarış oyunları yaptığı biliniyor. Öte yandan oyunun özellikle sokak yarışı ve araç özelleştirme üzerine bir çalışma olarak öne çıktığı ve bu yönde odaklandığı görülmekte.

No Limits oyunu hakkında şimdilik pek bir bilgi bulunmamakla birlikte, iPhone, iPad ve iOS üzerinde yapılan son geliştirmelerle birlikte Need For Speed: No Limits oyununun önümüzdeki yılın en çok beklenen oyunlarından bir tanesi olacak gibi görünüyor.

Yeni yayınlanan Need For Speed oyun fragmanı:

Kasım ayında yayınlanan Need For Speed oyun fragmanı:

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir