Apple Store Ekim 2012 En Çok İndirilen Ücretsiz Uygulamalar

Bu yazıda sizlerin işine çok yarayacağını düşündüğümüz ve her zaman iOS işletimine sahip bir cihazınızda bulunması gereken ücretsiz uygulamaların, ekim ayında en popülerler olmuş 3 tanesini tanıtacağız.

Ekim 2012 en çok indirilen ücretsiz uygulamalar

Uzman TV : İnternet sitesinde çeşitli konular hakkında sorulan sorulara, uzman kişiler tarafından verilen videolu cevaplar sayesinde site ciddi derece popülaritesini arttırmıştı. Sağlam temeller üzerine atılan bu sitenin uygulamasının olması artık kaçınılmazdı ve gelen isteklere daha fazla kulak tıkamadan bu sitedeki videolara kolaylıkla ulaşabileceğiniz bir uygulama App Store’da ücretsiz olarak konuldu.

Günün Uygulaması : Yabancılardan neyimiz eksik diye girişilerek yapılan bu uygulama, tüm Türk kullanıcılarına ilaç gibi geldi. Özellikle çok kolay kullanımının yanı sıra, seçtiği uygulamaların çok kaliteli olması kullanıcıları cezbetmiş durumda. Günün uygulamasına girebilecek olan uygulamaları özenle ve dikkatle seçen ekip, bu işin karşılığını almış durumda ve 2012 Ekim ayında ciddi derecede bir indirme potansiyeli yakalayarak zirveye doğru tırmanıyor. (Maalesef Oktunç’un bahsettiği gibi uygulama Türk yapımı değil. Geliştiricisiyle mail aracılığıyla görüşmüş ve uygulamayı duyurmuştuk.)

I’m Jack : 4 farklı harita ve 3 farklı karaktere sahip olan ve UGR şirketi tarafından kullanıcıların beğenisine sunulan bu oyun, ilerlemeli platform oyunlarını sevenlerin ilgisini çekmişe benziyor ki, oyun ekim ayı listesinde ilk 10 içinde yerini almış. Oyunu incelediğimizde, diğer ilerlemeli platform oyunlarından biraz daha farklı bir konsepte sahip olduğunu görüyoruz. Oyuna ilham kaynağı olan Jack’in ördek yürüyüşü, tırmanma, kayma gibi çeşitli özellikleri olduğunu görüyoruz. Müziklerinin ve grafiklerinin iyi olduğunu söylebiliriz. En azından konusuyla uyumlu ve hoş vakit geçirmenizi sağlayacak bir konsepte sahip olan bu oyunu mutlaka deneyin. Boş zamanlarınızı oyun oynayarak değerlendirmek isterseniz indirmenizi tavsiye ediyoruz.

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir