Eski iPhone’u getir, yeniyi götür İtalya’da

Apple artık gelenekselleştirmeye başladığı eskiyi getir yeniyi götür planını bu sefer de İtalya topraklarında uygulamaya sokmayı planlıyor. İlki geçen sene ABD‘de başlamış olan eskiyi getir yeniyi götür programı ile birlikte birçok kullanıcı yeni iPhone 5S ve iPhone 5C gibi ürünlerine kavuşmuştu. Bu sene alınacak asıl model olan iPhone 6‘nın iki modeli de henüz resmi olarak açıklanmadı ve heyecanlı bekleyiş devam ediyor.

apple store italya

Eski iPhone’unu Apple Store‘a getiren İtalya vatandaşları telefonunun değerine göre veya şartlara göre €220 ($300 USD)’lik bir hediye çekine sahip olabilecek. Bu hediye çeki ile tekrardan dilerlerse Apple Store içerisinden bir alışveriş gerçekleştirebilecekler veya dilerlerse de direk yeni bir iPhone satın almak için kolları sıvayabilecekler. Ayrıca en büyük merak konularından birisi de eski iPad’i getir yeni iPad’i götür kampanyası İtalya da başlayabilir mi sorusudur.

Bilindiği üzere şimdiye kadar olan zaman içerisinde ABD dahil olmak üzere Apple iPad’ler için buna benzer büyük çaplı bir kampanya başlatmadı. Acaba bu sefer bir ilk yaparak bu kampanyayı da İtalya da başlatabilir mi? Her ne olursun olsun daha kampanyanın tam olarak gereklilik ve şartları da yayınlanmış durumda değil. Tam bir açıklamadan sonra mutlaka eskiyi getir yeniyi götürün şartları ve işlevi belli olacaktır.

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir