Facebook Android Uygulaması İle Popüler Konular Özelliği

Türkiye’nin ve Dünya’nın en büyük sosyal medya platformu olan Facebook, android telefonların hayata geçmesi ile birlikte ilk uygulamasını oluşturan platformlardan biridir. Günümüzde her yaştan kişinin facebook hesabı vardır. Artık sıradan bir şey gibi karşılanan ve sosyal medya platformu devi olan facebook, her gün getirdiği yenilikler ve güncellemeler ile birlikte kullanıcılarına çok daha iyi bir hizmeti sunmayı hedefliyor. Facebook yapmış olduğu bu girişimler ile birlikte hem daha kaliteli hizmeti sunuyor hem de her yaştan kullanıcılarının olduğunu düşünerek kullanım kolaylığını gittikçe geliştiriyor.
Android telefonlarınız da kullanmış olduğunuz facebook uygulamasında eksik bir takım özellikler ve hatalar mevcuttu. Kullanıcıların yapmış olduğu geri bildirimler sayesinde facebook yetkilileri duruma müdahale etti ve hataları düzeltti. Bununla kalmayıp getirmiş olduğu bir özellikten daha sizlere bahsedelim. Facebook uygulamasında popüler konular ve yayınlar özelliği yer almıyordu ne yazık ki, buda bazı kullanıcıların kullanmak istediği ve istatistikleri görmek istediği bir özellikti. Yapılan geri dönüşler sayesinde durumu dikkate alan facebook yetkilileri bu özelliği yeni sürümde ki uygulamaya eklemiş bulunmaktadır.
 5489516a2bfe43345f96e7f3
Bu özellik yaklaşık bir yıl önce facebook’un masaüstü sürümüne eklemişti. Haber kaynaklarının takibi için etkili bir rol olan bu özellik, geçtiğimiz günlerde de uygulamalarımızda yerini almıştır. Uygula üzerinden de haber kaynaklarını çok rahat bir şekilde takip edebilir ve popüler haberleri sizlerde görebilir, bilgi sahibi olabilirsiniz. Bununla kalmayıp eğer gruplar ve arkadaşlar özelliğinde bir bölünme gerçekleştirildiyse kullanıcılar bu reaksiyonları da an ve an takip edebileceklerdir.

Yeni sürümle gelen diğer özellikler nelerdir ?

Yeni sürümün en büyük özelliklerinden biri az önce açıklamış olduğumuz popüler konuları listeleme özelliğidir. Bununla birlikte eksi sürüme göre uygulama geliştirilmeye gidilerek hızda katıldı ve yeni sürümde uygulamada ki donma ve takılma gibi sorunlar ortadan kaldırıldı. Ek olarak ise kullanıcıların yapmış olduğu bildirimler sayesinde hatalar onarılarak giderildi.

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir