Facebook Candy Crush Hileleri

Daha önceki yazılarımızda Facebook’ta en çok oynanan oyunlar listesinden söz etmiştik. Facebook’ta en çok oynanan oyunlar listesinin başında Candy Crush oyunu yer alıyor ve bu oyun çılgınlık halini almış. Öyle ki, Koreli şarkıcı PSY’nin son klibi olan Gentleman şarkısının klibinde bile bu oyun yerini almış durumda. Öyle ki, yabancı web sitelerinde şarkıcının bu klipte birçok firmanın reklamını (candy crus da dahil) sübliminal bir mesaj olarak verdiği konusu yer almakta.

candy-crush

Neyse, konumuza dönelim. Candy Crush oyunu bazen öyle bir hal almakta ki, bazen bir turu günlerce geçemeyebiliyorsunuz. Bu durumda tabi ki hilelere başvurmak gerekiyor. Bu konuda tesadüfen ve araştırmalarımız sonucu bulduğumuz Candy Crush hilelerinden bahsetmek istiyoruz.

1.Oyunu Farklı sekmelerde açın. Yani, oyunu bilgisayarınızda Facebook üzerinden oynuyorsanız, tarayıcının farklı sekmelerinde açtığınızda, sekmenin birindeki beş canınız bittiğinde diğer sekmede oyuna yeni başlamış gibi oluyorsunuz ve tekrar beş hakkınız oluyor. Yeni sekmede açma işlemini kaç kere yaparsanız o kadar x 5 canınız olmuş oluyor.

2.iPhone’unuzun saatini ileri alın. Oyun aslında öyle karışık bir algoritmaya sahip değil. Bekleme süresini kendi server saati üzerinden belirlemiyor yani. Eğer iPhone, iPad veya iPod Touch üzerinden Candy Crush oynuyorsanız, 5 canınız bittiğinde hiç dert etmeyin, cihazınızın saatini ileri alın. Örneğin cihzınızın saatini bir saat ileri aldıysanız,yarım saatte bir can verdiğinden dolayı, 2 canınız daha olacak Şunu unutmamanız gerek, cihazınızın saatini tekrar normale aldığınızda ne kadar ileri aldıysanız tekrar o kadar süre beklemeniz gerek. Yani şöyle ki, saati 1 saat ileri aldınız, iki canınızı da bitirdiniz. Saati tekrar normale aldığınızda, 60 dakika fazla beklemeniz gerekecek. Candy Crush oyununu Android cihazlar üzerinde oynamadığım için bu işlem işe yarar mı bilmiyorum fakat %90 ihtimalle android cihazınız üzerinde de bu işlem geçerli olacaktır. Deneyip bilgi verirseniz diğer kullanıcılar da faydalanmış olacaktır

3.En önemli Candy Cruh hilesinden bahsetmek istiyorum. Ben kendim bizzat az bir süre oynamayla zorlu etaplar da olmasına rağmen bir günde 20’nin üzerinde tur atladım. Tabi ki bu işlem jailbreak yapan iOS cihaz kullanıcılarını ilgilendiriyor. Eğer cihazınızda jailbreak yaptıysanız, Cydia’dan indireceğiniz ufak bir tweak işinizi görecektir. Cydia’dan indireceğiniz iApFree tweakı ile, iOS cihazınızda kullandığınız bir çok program ve oyunun oyun içi satın almalarını ücretsiz yapabileceğiniz gibi Candy Crush oyunundaki oyun içi satın almaları da tamamen ücretsiz bir şekilde yapabilir, dilediğiniz zaman kullanıp seviyeleri kolay ve zahmetsiz bir şekilde geçebilirsiniz. Android cihaz kullanıcıları root işlemi ile böyle bir imkanaolabiliyorlar mı biliyorum ama iApFree tarzı bir uygulama mevcutsa onunla bu işlem yapılabilir diye düşünmekteyim.

psy-candy-crush

One Comment

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir