Facebook Messenger Güncellemesi Üçüncü Parti Uygulamalara Destek Sunuyor

Facebook, WhatsApp Messenger yatırımının ardından aynı zamanda da kendi Messenger sistemini de geliştirmeye başladı. Geçtiğimiz haftalar içerisinde sıklıkla güncelleme alarak karşımıza gelen Facebook Messenger uygulamasının son yayınlanan güncellemesi ile birlikte birçok köklü değişiklik Facebook Messenger kullanıcılarına sunulmaya başlanacak. İşte; Faceook Messenger’ın son gelen güncellemesi ile kullanıcıların sahip olacağı bazı önemli avantajlar

Özellikler:

  • Facebook arkadaşınız olmayan kullanıcılar ile telefon numaraları aracılığı ile anlık sohbetler başalatabilme özelliği eklendi.
  • Grup sohbet özelli geliştirildi, artık uygulama üzerinden oluşturduğunuz mobil sohbetleri çok daha fazla geliştirebilme şansına sahip olacağız. Gruba isim verme, grup fotoğrafı atama gibi birçok işlevi gelişmiş fonksiyonlar ile kullanabileceğiz.
  • Tek tuşla selfieler oluşturup gönderebilecek ve albümümüzden çok daha kolay fotoğraf gönderebileceğiz.
  • Wi-Fi yardımı ile hemen herkes ile sesli görüşmeler gerçekleştirebileceğiz. Wi-Fi olmadığı zamanlarda ise internet paketimizi kullanabileceğiz.

Bu versiyonun en köklü yenilikleri neler?

– Üçüncü parti uygulamalar ile de artık FB Messenger’ı kullanabileceğiz

– Herhangi GIF, video ve daha fazla uzantıda dosya gönderip alabileceğiz.

– Gönderilen GIF’lerin otomatik olarak başlamasını sağlayabileceğiz.

Yeni Facebook Messenger hakkında daha fazla özelliği keşfetmek istiyorsanız App Store içerisinden Facebook Messenger uygulamasını güncelleyebilirsiniz.

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir