Facebook Video Yalan Oldu

facebook-video-tamiPhone kullanıcıları genellikle iTunes uygulama deposunu hallaç pamuğu gibi atar ve altını üstüne getirirler ki aralarından seçme dişe dokunur uygulamalarla cihazlarını donatırlar. İşte bu uygulamalar arasında zaten popülaritesi hayli yüksek olan “Facebook Application” iphone kullanıcılarının en çok tercih ettiği uygulamaların başında geliyor. Cebinizden tüm Facebook uygulamalarına erişir ve özgürce her işi sanki facebook’un kendi sayfalarında yapar gibi rahat yaparsınız, demek isterdik…

Ancak durum böyle değil, özellikle facebook’tan paylaşılan videoların ön izlemelerini gayet güzel görüyor ve sizde bizim gibi sevinerek tıklıyorsanız, yandaki resime tıklayıp büyütürseniz görülen uyarıyı alıyorsunuz. Maalesef  iPhone ve iPod Touch cihazlarımız henüz facebook videolarını görüntülemeye uygun değillermiş. Fakat üzerinde de çalışıyorlarmış, sakın bu çalışma Adobe‘nin ürünü olan ve sitelerin flash dosyalarını iphone tarayıcısı olan operada görüntülenmesi üzerinde çalışıldığı gibimidir? Bazen Apple firmasını anlamakta güçlük çekiyoruz herkes gibi.

Evet cihazınız iyi satıyor, ancak satış kaygısı diğer firmalara ve rakiplere göre biraz daha az diye bu kadar da tutuculuk olmaz ki. Hadi sistem güvenli diye antivirüs yazılım firmalarının tekliflerini değerlendirmiyor yapılacaksa biz yaparız diyorsunuz da, bari bırakın elzem ve çok gerekli olan flash dosyalarının gösterimi yahut o kadar önem arzetmese de facebook video uygulamasının doğru düzgün çalışmasını sağlayabilirsiniz. Facebook için bir çok kez güncellenen bu iphone uygulaması halen video gösterimine kavuşamadı umutlar bir dahaki bahara kaldı yine.

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir