FullScreen For iPad ile Tam Ekran Safari

FullScreen Safari For iPadiPad‘iniz ile geniş ekranda safari tarayıcınız ile internet sitelerini gezmek ayrı bir keyif, neden bu keyfi biraz daha arttırmıyorsunuz? Safari tarayıcınız ile gezdiğiniz siteleri tam ekran olarak görebileceğiniz uygulama Cydia‘da sizlerin kullanımı için bekliyor. FullScreen For iPad adı ile Cydia ana sayfasında da görebileceğiniz uygulama size daha keyifli bir internet deneyimi sunuyor. Tabi Cydia dediğimizde bir çoğunuzun bildiği gibi bu uygulamalar jailbreak yapılmış bir ipad ile kullanabilirsiniz. Eğer henüz jailbreaksiz bir iPad kullanıyor ve jailbreak yapmak istiyorsanız jailbreakme ile iPad 2 iOS 4.3.3 jailbreak uygulaması ile yapabilirsiniz. Tek yapmanız gereken ilgili bağlantıya tıklamak ve zaten çok basit olan jailbreak işlemini uygulamak…

Zaten cihazınızda jailbreak mevcut ise o halde yapmanız gereken Cydia‘ya girerek FullScreen For iPad uygulamasını yüklemek.

FullScreen For iPad

Uygulamamız Safari internet tarayıcınızın adres satırı dahil üst kısmını gizleyerek tam ekran olarak kullanmanızı sağlıyor.

Safari Tam Ekran iPad 2 Safari Tam Ekran iPad 2

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir