Gelmiş Geçmiş En Akıllı Uygulama IF

Şimdiye kadar tanıttığımız uygulamalar arasında en akıllı olan fakat açıklaması da bir o kadar zor olan bu uygulama gerçekten günlük hayatta işlerinizi oldukça kolaylaştırabiliyor.

IF uygulaması telefonunuzda yüklü olan uygulamalar arasında etkileşim sağladığı gibi akıllı elektronik ev aletleri arasında da bazı işlemler yapmanıza olanak sağlıyor.

Tam bir reçete uzmanı olan IF’in yapabildiği bazı şeyleri özetleyecek olursak;

  • Örneğin Instagram üzerinde etiketleri veya fotoğrafı düzenlediğinizde bu değişikliklerin Facebook’ta da otomatikman değişmesini istiyorsanız basit bir komutla IF uygulaması içerisinden halledebilirsiniz.
  • Sosyal medya platformlarında etiketlendiğiniz fotoğrafları otomatik olarak cihazınıza yüklemek isterseniz hemen bir reçete oluşturabilirsiniz.
  • Sosyal medya platformlarının yanı sıra farklı özelliklere de sahip olan IF ile dünya gündemini daha yakından takip edebilirsiniz. Örneğin dünyanın önde gelmiş haber sitelerinde Türkiye ile ilgili olan haberleri kolay bir şekilde filtreleyebilirsiniz.

Bir sonraki gün yağmurlu olacağında mail alarak planlarınızı ona göre şekillendirmek istiyorsanız IF kullanmanız yeterli olacaktır. Buna benzer birçok reçeteden faydalanmak istiyorsanız Play Store’dan ve iOS Store’dan bu uygulamaya ulaşabilirsiniz.

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir