General Mobile Discovery Elite yarın tanıtılıyor

Yılın en çok satan telefonu olan GM Discovery‘nin ardından başarılarının devamını getirmek adına yeni modeller üzerine çalışılıyordu. Bunula birlikte GM Discovery 2’nin geleceği açıklandı ve ardından da daha üst segment modellerle yarışması planlanan bir modelin geleceği duyruldu. Bunun adı da General Mobile Discovery Elite oldu.

Geçtiğimiz yıl Türkiye’de çok üst düzey bir satış rakamı yakalandı. Hem beklentileri çok iyi karşılayan bir modeldi hem de çok uygun fiyatlıydı. General Mobile elini çabuk tuttu ve yeni modellerini hazırladı. Özellikle beklenen bir ürün Elite modeliydi. Testlerde Samsung Galaxy Note 3‘ün hemen ardından gelen hatta bazı testlerde ilk sırada yer alan cihazı görenlerin merağı iki katına çıktı. Tabiki fiyatının düşük olacağı da tahmin edilince beklenti daha da sabırsız bir hal almaya başladı diyebiliriz.

General Mobile Discovery Elite

Özellikle Donanım Haber Forumda oldukça konuşulan bir konuydu. Mesut Çevik bu konuda birkaç video çekimi, soru-cevap felan yapmıştı. GM forum donanımhaber’de sürekli aktif. Yani kullanıcının isteklerini oldukça iyi analiz ettiklerini düşünüyorum. Dolayısıyla gelen cihazlar da beklentileri tam karşılıyor, fiyatı da uygun tutulduğu için iyi satış yakalanıyor. Gayet akıllıca.

gm discovery elite basın davetiye

Sözü uzatmadan tanıtımın yarın yapılacağını duyurmuş olalım. Konu ile alakalı basın davetiyeleri geldi. Uzun süredir bekleyenler de sanıyorum nihayet dediler.

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir