Geohot Sony ile Savaşta Destek Arıyor

geohot funApple’ın baş belalısı George Hotz, namı diğer Geohot geçtiğimiz günlerde Sony PlayStation 3‘ün güvenlik şifrelerini paylaşarak şirketin kendisine dava açması haberini vermiştik. Ardından geohot sony’e bir video klip ile kinayeli bir yanıt vermişti. Ancak işin ciddiyetinin de farkında olan geohot açmış olduğu bir blog üzerinden “Legal Defense Fund” (yasal savunma fonu ) adı altında insanların maddi desteğini beklediğini duyurdu. Buradan edineceği gelirleri sadece ve sadece avukatlarının kendisini savunması için harcayacağını duyuran geohot bu haberin de olabildiğince fazla yerde duyurularak gelecek yardımlarla savunmasını yapacağını söylüyor. Aynı duyuruyu kendi sitesi olan geohot.com üzerinden de yapan George Hotz’a paypal üzerinden bağışta bulunabilirsiniz.

george hotz - geohotPaypal hesabımda olan 9$’ı ben de kişisel olarak akmasa da damlar misali gönderdim ki bugüne kadar iPhone vb. cihaz kullananlarda ve hatta şu an için iOS 4.2.1 untethered jailbreak’in altında kendi yazdığı exploiti bulunan birisine minicik de olsa bir katkıda bulunmak pek de zor olmasa gerek. Ayrıca bu davranışın kendisine bir teşvik olacağını unutmayalım ki onun elini ayağını çektiği jailbreak ve unlock dünyasının hali ortada. Yapacağınız 5-10$’lık desteklerin sizleri etkilemeyeceği ama kendisi için toplamda güzel bir destek olacağını unutmayın.
Yapmanız gereken tek şey yukarıda verdiğimiz linklerden kendi siteleri üzerinden “Donate” butonuna tıklayarak gönlünüzden kopan miktarı kendisine göndermek.

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir