Google Coordinate İle İşlerinizi Takip Edin

Google’ın yeni uygulaması olan Google Coordinate App Store’da yerini aldı. İş gücü yönetimini güçlendirmeyi amaçlayan uygulama, çalışanların verimini arttırmayı hedefleyen iş yerlerini hedef alıyor.

Google-Coordinate

Yapılan açıklamaya göre çalışanların nerde nasıl çalıştıklarını gerçek zamanlı olarak öğrenmelerine yarayacak olan uygulama işlerin daha akıllıca yönetilip daha etkili idare edilebilmesine yarayacak.

Şunu bilmenizde fayda var, uygulamayı çalıştırabilmek için Google Coordinate lisansına ihtiyacınız var.

Uygulamanın en iyi özelliklerinden bir tanesi, mobil iş yönetimi, yani müdürler iş ile ilgili detayları giriyorlar ve cihazlarından takım üyeleri ile paylaşıyorlar. Coordinate uygulamasına sahip her takım üyesi, yeni işler hakkındaki bilgileri ve güncellemeleri anlık olarak alabilecekler.

The Next Web’den Emil Protalinski’nin verdiği habere göre, Coordinate şu anda halihazırda Android platformunda yer alan bir uygulama. App Store’da ise iPhone 5 için optimize edilmiş olarak yer alıyor ve kullanabilmek için iOS 5.1 veya üstü sürümüne sahip olmanız gerekmekte.

Uygulamanın içerikleri ise şu şekilde sıralanmış:

Google-Coordinate-2

Gerçek Zamanlı Mekân Paylaşımı: Günümüz çalışma şartlarında çalışanların sürekli yer değiştirmeleri gerekebiliyor. Google Coordinate sayesinde çalışanların sadece birkaç tıkla gerçek zamanlı yer bildiriminde bulunarak nerde olduklarını işverenlerle paylaşmaları sağlanıyor.

İş Yönetimi: Yapmak için bir sürü işiniz olabilir. Bütün bilgilerinizi Google Coordinate’e ekleyerek diğer takım üyelerinin de size destek çıkmalarını sağlayabilir ve iş bölümü yapmayı kolaylaştırabilirsiniz.

Verileri Toplayın: Mobil takımlar sürekli dışarıda oldukları için veri toplamak onlar için biraz güç olabilir. Google Coordinate, yöneticiye çalışmalarla ilgili bilgilerin girişini yapmasına izin verir.

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir