Google iOS Uygulama ve Mobil Sitede Gerçek Zamanlı Tweetleri Gösterecek

Diğer birçok şirket gibi Google’da kullanıcılarına her zaman için en iyisini sunmak istiyor. Söz konusu olan arama sonuçları olduğunda Google kişileri doğru bilgiye ulaştırmak adına gelişmiş algoritmalar üzerinde çalışıyor. Google’ın bugün gerçekleşen Twitter ile anlaşmasının ardından artık Tweet’leri arama sonuçları içerisinde görmeye başlayacağız. Aradığımız kelime ile alakalı olarak tıpkı Google Haberler’in çıkması gibi artık bir de Twitter üzerinden gerçek zamanlı sonuçlar görünmeye başlayacak.

google twitter arama sonucu

Örneğin bir kişiyi aradığınızda, bir hashtag için arama yaptığınızda ya da popüler bir konu hakkında araştırma gerçekleştirdiğinizde üst kısımda Google sizin için Twitter üzerinden alakalı ve gerçek zamanlı Tweet sonuçlarına da yer verecek. Tabii bu yenilik şuan için ülkemizdeki kullanıcıları kapsamıyor olacak. Bu yeni düzenlemenin ilk denenme durağı sizin de tahmin edebileceğiniz gibi ABD olacak.

Uygulamanın yeterli verimi sunması durumunda uygulama hem diğer ülkeler için geçerli olacak hem de bu arama sonuçları masaüstü yani web sürümlerine de yansıtılacak.

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir