Google Nexus S Modeli İle Satışa Çıkıyor

google nexus siPhone cihazlarının en büyük rakibi olarak lanse edilen Google One telefonlarının istenilen satış grafiğine ulaşamaması nedeni ile üretimini durduran Google, şimdi de ikinci şansını Google Nexus S modeli ile tekrar deneyecek. 20 ocakta Best Buy üzerinden satışa sunulacağı duyurulan Google Nexus S modeli ile hayli iddialı olan google’ın bu ikinci şansını nasıl değerlendirip, nasıl sonuç alacağı merakla bekleniyor. Tasarımının Google tarafından, üretiminin de Samsung tarafından yapıldığı Nexus S modeli görücüye çıkıyor.

Google Nexus S modelinin unlocked (sim kilitsiz) versiyonu 529$ fiyat ile T-Mobile kontratlı versiyonu da 199$ fiyatla meraklıları ile buluşacak. Nexus S özelliklerine kısaca değinmemiz gerekirse Anrdoid 2.3 sürümü yüklü olarak; 4-inch Super AMOLED Contour ekran, 5.0MP dijital kamera (arkada), ön yüzünde de video görüşmelerde kullanılabilecek olan ikinci bir kamera, 1Ghz Hummingbird işlemci gibi öne çıkan özellikleri ile satışa çıkıyor.

Google Nexus S

iPhone’un da yer aldığı akıllı dokunmatik telefonlar kategorisinde pazar payını nerelere getireceğini ise ilerleyen günlerde göreceğimiz Google Nexus S modelinin Türkiye’de ne zaman satışa sunulacağı ise şimdilik bildirilmemiş. Cihaz hakkında detaylı bilgi ve tanıtım videolarına bu sayfadan erişebilirsiniz. Nexus S’in tanıtım videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir