Google Photovine iOS Uygulaması Appstore’da

Henüz yeni yayına giren ve muhtemelen Google Plus projesi ile bağlantılı bir şekilde çalışacak olan Photovine resim paylaşım platformu için iPhone, iPad, iPod Touch için uygulaması iTunes AppStore‘da yerini aldı. Ücretsiz olarak sahip olacağınız Photovine uygulaması ile cihazlarınızdan photovine ile entegre bir şekilde çalışacak uygulamayı kullanabilmeniz için öncelikle photovine sitesine kayıt olmanız gerekiyor. Tabi henüz deneme yayınında olduğundan sadece davetiye ile üye olabileceğiniz photovine için indirdiğiniz uygulama içinden davet talep edebiliyorsunuz. Ancak iTunes AppStore Türkiye kullanıcıları bu uygulamayı indiremiyor oluşu ile beraber kısa süre sonra tüm ülke AppStore’larında yayınlanır hale gelecektir.

Cihazlarını jailbreakli olarak kullanan kullanıcılar için ise kısa süre sonra Installous’a düşeceğini düşündüğümüz photovine’yi bizler de test ettikten sonra görüntülerini sizlerle paylaşacağız. Uygulamanın iPhone 4 görüntüsü ise aşağıdaki gibi;

Photovine Appstore

Photovine projesi hakkında bilgiye bu sayfadaki yazımızdan erişebilirsiniz. İşin bir diğer ilginç yanı Google’ın Nexus S’i dururken ilk olarak İOS için uyarlanmış uygulamasını çıkarmış olması ise bize hayli ilginç geldi. Aşağıda uygulamanın tanıtım videosunu izleyebilirsiniz.

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir