Google Plus Kullanıcılarını Oynatmaya Başladı

Google, Facebook‘un karşısına çıkardığı sosyal ağ projesi Google Plus‘ı yavaş ama emin adımlarla geliştirirken sosyal ağlarda kullanıcıların büyük bir bölümünün eğilimlerinin oyunlar üzerine olduğu bilinci ile çalışmalarına yön veriyor. Google’ın bu anlamda sosyal ağlar için oyun geliştiren firmalar ile kurduğu yakın temas meyvelerini vermeye başladı bile. Özellikle son zamanların en popüler oyunları arasında yer alan Angry Birds, Zynga Poker gibi oyunlar artık Google Plus üzerinden de oynanabiliyor. Crime City, City of Wonder, Edge World ve daha bir çok oyun ile Facebook’a karşı ısınma turlarına devam ediyor.

Her ne kadar facebook’un 700 milyonu çoktan aşan kullanıcı kitlesinin yanından bile geçemiyor olsa da yine de başladığından bu yana Google Plus‘ın 30 milyonu aşan bir kitleye ulaşması servisleri genişledikçe çok da erişilmez bir rakam olmadığını gösteriyor.

Google Plus Oyunlar

Google Plus’a giriş yaptığınızda yukarıdaki sekmeler arasında “Oyunlar” kısmından giriş yaparak menüde yer alan oyunları seçip oynayabilirsiniz.

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir