Google Sosyal Ağ Uygulaması iPhone’a Geliyor

Google + Plus Sosyal AğGoogle, yeni sosyal ağ projesi için mobil telefonlar için de atağa geçiyor, Google resmi bilgi platformu üzerinden duyurduğu haberinde yeni sosyal ağ projesinin iPhone ayağı için yeni geliştirdiği bir uygulamasının yakında AppleStore’da yer alacağını duyurdu. Google her ne kadar kesin bir tarih vermemiş olsa da kısa zaman sonra uygulama iPhone cihazlarında yerini alacak hale gelecek. iPhone diyoruz çünkü Google iPad için eş zamanlı olarak bu uygulamasının yayınlanıp yayınlanmayacağı hakkında bilgi vermiyor ancak iPad‘in iphone uygulamalarını da çalıştırdığı düşünülürse (2X Modu) HD kalitesinde olmasa da iPad cihazlarının da bu uygulamadan ilk etapta yararlanacağı düşünülebilir.

Bilindiği gibi Google bundan öncesinde Orkut, Buzz, Profiles ve en son olarak da +1 projeleri ile yeni bir atılım sürecinde olduğunu bizlere göstermişti. Teknoloji forumlarında ve bloglarda yer aldığı hali ile Google’ın yeni sosyal ağ projesi Facebook‘un karşısına çıkacaracağı Google + (plus) olarak lanse ediliyor. Klasik bir sosyal ağ sitesinde yer alan arkadaş, aile ve diğer çevre grupları ile iletişim halinde bulunulmasını sağlayan işlevsel bir ürüne olarak lanse ediliyor.

Google Plus Social Network

Google yeni projesinin her alanda Facebook ile rekabet edebilmesi için mobil platformlara da uygulama atağına geçti. Yukarıdaki resimde de ipuçlarını gördüğümüz Google + iPhone uygulaması kısa zaman sonra kullanıcılarına AppleStore üzerinden merhaba diyecek.

Aşağıdaki videolarda da Google sosyal ağ projesinden kesitleri görebilirsiniz.

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir