Günün İndirimli Uygulamaları, Güncellemeler, Yeni Çıkanlar (Özet)

iOS yazılım dünyasından haberleri sizlerle buluşturabilmek için elimizden geleni yapıyoruz. Bu sebeple indirime giden uygulamaları sizler için bularak paylaşmaya çalışıyoruz. Aşağıdaki listede, günübirlik olarak indirime giden ve ücretsiz olan uygulamaları listeledik. Bugünkü seçimimizde Grand Theft Auto: China Wars, farklı klavye uygulamaları, yeni hayvan temalı uygulamalar ve daha fazlası mevcut.

Acele edin, indirimler sadece bugüne özel!

İndirimli Uygulamalar:

Slated Translation Keyboard for iOS 8  (4.99 dolar – ücretsiz): Gelen ve giden mesajlarınızı anlık olarak farklı dillere çeviren ve 50’den fazla dil desteği olan Slated Translation Keyboard for iOS 8 uygulamasını iPhone ve iPad için indirmek için tıklayın.

iCycle: On Thin Ice (2.99 dolar – ücretsiz): Bu devasa platform oyununda çıplak olarak donmuş tundraları keşfe çıkan kahraman Dennis’i takip etme görevi size düşüyor. Apple’ın haftanın ücretsiz uygulaması listesinde bulunan iCycle: On Thin Ice oyununu indirmek için tıklayın.

Grand Theft Auto: China Wars (4.99 dolar – 2.99 dolar): GTA oyununun iOS platformu için geliştirilmiş sürümü. iPhone ve iPad için indirmek için tıklayın.

Next – Numbers (1.99 dolar – ücretsiz): Beyin aktivitelerinizi geliştirebilmeniz ve reaksiyon tepkime süresi, hafıza, konsantrasyon ve daha fazlası için pratik yapabilmeniz için faydalı bir puzzle oyunu. iPhone ve iPad için indirmek için tıklayın.

Pencil Camera HD (1.99 dolar – 0.99 dolar): Diğer sıkıcı fotoğraf düzenleme uygulamalarından farklı olarak akıllı telefonunuz ve tabletiniz için harika, şık ve eğlenceli bir uygulama olan Pencil Camera HD‘yi iPhone ve iPad’iniz için indirmek için tıklayın.

Spot Light Camera 360 (2.99 dolar – 0.99 dolar): Antika ışık sızıntısı gibi yaklaşık olarak yüzlerce filtre içeren fotoğraf düzenleme uygulaması. iPhone ve iPad için indirmek için tıklayın.

Metal Slug 3 (2.99 dolar – 0.99 dolar): Efsanevi 2 boyutlu atari oyunlarından esinlenilerek yapılmış farklı bir oyun. iPhone ve iPad için indirmek için tıklayın.

Handy (1.99 dolar – 0.99 dolar): Eşsiz, yuvarlanmış köşeleri bulunan dizaynı ve iPhone 6 ve iPhone 6 Plus ekranlarında tek elle yazı yazma imkanı yaratan bir klavye uzantısı uygulaması. iPhone ve iPad için indirmek için tıklayın.

Mujo (1.99 dolar – ücretsiz): Eşsiz bir puzzle oyunu olan Mujo’da oyuncuların amacı canavarlarla dövüşmek için seramikler toplamak ve silmek. iPhone ve iPad için indirmek için tıklayın.

Percepto (1.99 dolar – 0.99 dolar): Bu puzzle oyununda Bruce adlı kahramanımıza yardım ederek içinde bulunduğu gizemli odadan görüntüyü çevirerek ve yeni görünümler katarak çıkmasını sağlayın. iPhone ve iPad için indirmek için tıklayın.

Yeni Çıkan Uygulamalar

Friskee (Ücretsiz): Tinder ile Snapchat arasında bir uygulama olan Friskee ile eşleşmiş olduğunuz kişilere zamanlanmış özel fotoğraflar yollayın. iPhone için ücretsiz olarak indirin.

Mayday! Deep Space (2.99 dolar): Oynanabilir bir hikâye olarak öne çıkan bu oyun mahsur kalan bir survivor oyuncusundan gelen telefon aramasına cevap vererek oynayabileceğiniz bir uygulama. iPhone ve iPad için indirmek için tıklayın.

Stormfall: Rise of Balur (ücretsiz): Geliştiricileri tarafından iOS platformunda bulunan en zorlu ve parlak MMO strateji oyunu olduğu iddia edilen Stormfall: Rise of Balur oyununu iPhone ve iPad için indirmek için tıklayın.

My Talking Pet Plus (ücretsiz): Evcil hayvanınızın fotoğraflarınızı kullanarak onlar konuşuyormuş gibi videolar oluşturarak diğer insanlarla paylaşmanızı sağlayan bir uygulama. iPhone ve iPad için indirmek için tıklayın.

PicPet Camera (0.99 dolar): Bir diğer evcil hayvan temalı uygulama olan PicPet Camera ilginç bir uygulama çünkü hayvanınızın ilgisini çekebilmek için bir takım sesler çıkararak onun mükemmel fotoğraflarını çekmenizi sağlıyor. Uygulamayı iPhone için indirmek için tıklayın.

Armored Storm (ücretsiz): Kıyamet sonrasında geçen bir senaryoya sahip strateji MMO oyununda oyuncular şehirlerini işgalcilerden kurtarmak için güçlü askeri imparatorluklarını kurmalılar. iPhone ve iPad için indirmek için tıklayın.

Gözden kaçırdığımız indirim veya yeni uygulama varsa lütfen aşağıdaki yorum kısmından bizimle paylaşın.

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir