Haftanın iOS Uygulamaları

Önümüzdeki Pazartesi günü teknoloji dünyası için büyük bir gün olacak. Keza Apple’ın uzun zamandır beklenen Appl Watch’u tanıtacağı gün olarak tarihe geçecek bir gün ve birçok Apple fanatiği tarafından sabırsızlıkla bekleniyor.

Eğer siz de Pazartesi gününü iple çekenlerdenseniz, sizin için derlediğimiz uygulama ve oyunları telefonlarınız yükleyerek bir şekilde vakit geçirebilirsiniz.

Yousician Guitar

Yousician-Guitar

Telefonunuzda bulunan bir uygulamayı kullanarak gitar çalmayı öğrenemeyeceğinizi düşünebilirsiniz fakat öğrenebilirsiniz. İçerisinde bulunan binlerce şarkıyla Yousician Guitar uygulamasını kullanarak içerisinde bulunan ders, alıştırma ve konular sayesinde büyük yol kat etmeniz mümkün. Kendi elektrik veya akustik gitarınızı kullanarak çalışmalar yapabilirsiniz. Uygulama cihazınızın mikrofonunu kullanarak performansınızı dinler ve notaları doğru bir şekilde çalıp çalmadığınız konusunda sizi uyarır. Kendi kendine motive olabilen bir insan değilseniz, bu uygulama sizin motive olmanızı sağlıyor. Yousician Guitar uygulaması App Store’da ücretsiz olarak sunulmakta.

Vietnam… ‘65

Vietnam-65

İç savaşları, 1. Dünya Savaşını ve 2. Dünya Savaşı’nı konu alan birçok oyun bulunmakta fakat Vietnam Savaşı’nı konu alan pek fazla oyun bulunmamakta. Bu tur tabanlı strateji oyununda oyuncular Drang Vadisi’nde bulunan savaşçıların komutanı rolündeler ve Amerikan ordusunu yönetiyorlar. Çok çeşitli sayıda silah, vasıta ve birime sahip olacaksınız ki bunların içerisinde helikopterler, silahlı gemiler ve daha fazlası mevcut. Düşman kamplarına bombaları gönderin. Askeri nişanlarla koleksiyonunuzu genişletin ve savaşları kazanarak puanlarınızı arttırın. Vietnam… ‘65 oyunu App Store’da 9.99 dolardan satılmakta.

RAD Boarding

RAD-Boarding

Şimdi geriye dönüp 1990’ların başında yeniden çocuk olmak vardı! Bu koşmalı zıplamalı oyun, ikonik grafikleri ve müzikleriyle sizi 90ların başlarına geri götürecek keza 1992 yılında piyasaya çıkan MC Hammer oyununa çok benziyor. Puan toplamak için altınları toplayın ve bu puanlarla karakterinizi geliştirin. Yeni araç gereçlerin kilitlerini açın ve güçlendiriciler satın alın. Arkadaşlarınızdan daha iyi olduğunuzu göstermenin farklı yolları da var. Facebook girişi yaparak arkadaşlarınızın ne kadar ilerlediğini görün ve onlarla kıyasıya yarışın. RAD Boarding oyunu App Store’da ücretsiz olarak sunulmakta.

Imgur

Imgur

Haberlerden daha çok internet üzerindeki neşeli şeyleri takip etmeyi sevenlerdenseniz şanslısınız. Popüler viral web sitesi imgur tarafından tekrar yayına alınan ve tam iOS uyumlu olarak sunulan uygulamada insanların tuhaf hallerini ele alan binlerce neşeli içerik mevcut. Şimdilik kendi resimlerinizi yükleme imkânınız bulunmasa da, firma tarafından bu yıl içerisinde yapılacak güncellemelerle upload özelliğinin de getirileceği planlanmakta. Imgur uygulaması App Store’da ücretsiz olarak sunulmakta.

Arnhem Airborne Assault

Arnhem-Airborne-Assult

Bu büyü tarzlı tur tabanlı oyunda gökyüzünden mütevazi düşmanlarınızın üstüne doğru aşağı inin ve operasyona başlayın. 1944 yılındaki askeri ataktan yola çıkılarak tasarlanan oyunda, 2. Dünya Savaşı ele alınmış. Oyuncular yedi farklı askeriye tipinden 100 birimi kontrol ediyorlar ve dört farklı senaryoda oyunu oynuyorlar. Üç kişiye kadar farklı oyuncuyla birlikte savaşmaya başlayın gerilim dolu maceraya atılın. Arnhem Airborne Assault oyunu App Store’da iPad için 1.99 dolardan satılmakta.

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir