Haftanın iOS Uygulamaları

Bu hafta sonunu geçirmek için yeni uygulama ve oyunlar mı arıyorsunuz? Elmadoktoru bu konuda sizlere yardımcı olmak için hazır. Bu hafta editörün seçimi olan uygulamalarda müzikten komediye oyunlara ve hatta kalori ölçere kadar her şey var..

Yoop

Çocukluğumuzun oyunu olan sanal bebekler sayesinde birçoğumuz elektronik cihazlarda bir şeyler büyütmek ve geliştirmek üzerine olan oyunlara oldukça meraklıyız. Bu konuya müzik üretmek de dahil. Yoop uygulaması da kullanıcılar için işbirlikçi bir müzik geliştirme uygulaması olarak öne çıkıyor. Kendi müziklerinizi geliştirmek için bir müzisyen olmanıza gerek yok. Ses paketinizi seçin, melodinize dokunun ve ses paketinizi ayarlayın. Uygulamada katman desteği mevcut ve ritmi tutturduğunuzdan emin olun. Bluetooth yardımıyla arkadaşlarınızla işbirliği yapmayı ihmal etmeyin. Yoop, App Store’da ücretsiz.

Laughable

Charllie Chaplin zamanında “gülmeden geçen bir gün boşa harcanmış demektir” şeklinde bir kelam etmiş. Laughable ile gününüzü boşa harcamayın. Laughable, aslında özelikle komedi şovlarını içeren bir podcast uygulaması. Çok bilinen komedyenlerin şovlarının bulunduğu binlerce videoyu içeren ve güçlü arama özelliği sayesinde favori komedi şovlarını takip edebileceğiniz Laughable, App Store’dan ücretsiz olarak indirilebilir.

Calorie Mama Al

Gün içerisinde yediğiniz her şeyi manuel olarak kontrol altına alabileceğiniz bir sağlık takip programına sahip olmak istemez misiniz? Calorie Mama Al uygulaması ile bunun mümkün olduğunu söylesek? Bu uygulama ile yediğiniz şeylerin kalorisini bir fotoğraf çekerek analiz etmesini sağlamanız mümkün. Bu işlevi sağlayan birçok uygulama olabilir fakat Calorie Mama Al ile kapsamlı bir tarama yaparak bu işlemi kolayca yapabilirsiniz. Keza uygulama doğrulamayı sağlamak için nöral ağları, bilgisayar görüşünü ve etkileyici teknolojisini kullanıyor. Calorie Mama Al uygulaması uygulama içi satın almalar içermekle beraber ücretsiz olarak indirilebilir.

The Escapists

Popüler hapisten kaçma oyunu sonunda iOs için de yayınlandı. Bir hapishanede olduğunuzu düşünün ve bu hapishaneden kaçmanız için tek şansınız bir mühendisin yardım etmesi. (Prison Break dizisini izleyenlere tanıdık gelmiştir.) Tabi ki bunu yapmak size bağlı. Duvarların altından tünel açmayı denediniz mi hiç? Belki de bu deneyim sizin için ilk olacaktır. Peki hiç bir yerden üniforma çaldınız mı? O halde iyi şanslar.. Becerilerinizi konuşturun ve kahramanınızı hapisten kaçırın. The Escapist oyunu App Store’da 3.99 dolardan satışta. İçerde misiniz?

Lucky 21

Lucky 21 taam da adından anlaşılacağı üzere basit ve bir o kadar da inanılmaz bir oyun. Tek kural var: bir sonraki kart 21’in altında mı üstünde mi? Eğer bir sonraki kartın 21 veya altında olduğunu düşünüyorsanız sol doğru kaydırın, 21’in üstünde olduğunu düşünüyorsanız sağa doğru kaydırın. Blackjack oyununu düşünün. Tabi karmaşık kurallar yok. Tek amacınız 21’i bulmak. Çok birşey değilmiş gibi görünüyor fakat minimal grafikleri ve oyun akışı ile bağımlılık yaratacak türden bir oyun. Lucky 21, App Store’da ücretsiz olarak bulunuyor.

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir