Haftanın iOS Uygulamaları

Bu hafta sizler için seçmiş olduğumuz uygulamalar arasında metin yakalama, basit bir resim editörü, bütçe yöneticisi gibi uygulamalar mevcut. Ve tabi ki iki adet de oyun bu haftanın uygulamaları arasında yer alıyor.

Prizmo Go

Prizmo Go uygulaması ile alık olarak parmak hareketlerinizi kullanarak metin içerisindeki kelimeleri bulabilir, hedefleyebilir ve aışınızı yapabilirsiniz. Şöyle ki, dilediğiniz kelimeyi bulduktan sonra üstüne dokunarak bu kelimenin üstünü çizebilir, kopyalayıp diğer uygulamalara yapıştırabilirsiniz. Uygulama 3D Touch özelliğini ve iPad multitask özelliklerini desteklemekte. Prizmo Go uygulaması App Store’dan ücretsiz olarak indirilebilir.

Glass Tilt Shift

Glass Tilt Shift uygulaması bir fotoğraf düzenleme programı olup fotoğrflarınıza buzlanma efekti eklemenizi sağlıyor. Bu efekti basit bir şekilde yaptığını düşünüyoranız yanılıyorsunuz keza içerisinde bulunan kompleks algoritma ile geçek bir cam lensi efekti vermiş hissiyatına kapılmanızı sağlıyor. Uygulamayı kullanmak oldukça basit. Glass Tilt Shift uygulaması App Store’da 2.99 dolardan satılıyor.

Honeydue

Honeydue uygulaması “çiftler için” en iyi kişisel finans uygulaması olarak öne çıkıyor dersek yanılmayız. Hesaplarınızı, banka hesaplarınızı ve harcamalarınızı takip etmenizi sağlayan uygulama ödemeleriniz için size hatırlatmalar yollayarak ödemelerinizi kaçırmanızı engelliyor. Uygulamanın diğer özelliklerinden bazılarıharcamalarınızı kategorize ederek organize etmenizi sağlamak ve finansmanınızı temiz bir şekilde takip etmenizi sağlamak. Uygulama 10 binin üstünde bankayı banka düzeyinde güvenlik eviyesiyle desteklemekte olup, bu tarz onlarca uygulama olmasına rağmen bu özelliğiyle dikketleri üstüne çekmekte. Honeydue uygulaması App Store’dan ücretsiz olarak indirilebilir.

Battle Bay

Battle Bay uygulaması Angry Birds oyununun geliştiricileri tarafından geliştirilmiş gerçek zamanı multiplayer bir savaş oyunu olup stratejik silahlar ile rakiplerinizle kapışmanızı sağlıyor. Toplar, tırpidolar ve el bombaları biriktirerek takımınızı korumanız gerekiyor. Oyun içerisinde Loncalar, görevler, başarılar ve turnuvalar bulunuyor. Battle Bay uygulaması App Store’dan ücretsiz olarak indirilebilir olmasının yanı sıra oyun içi satın almalar sunuyor.

Rvlvr

Acayip puzzle oyunlarının olduğu bir oyun oynamak istiyorsanız bu oyun tam size göre. Grafikleri güzel, oyun sesleri çekici ve ses efektleri gülümsemenize sebep olacak türden olup oyun kontrolleri sezgilere dayalı olarak geliştirilmiş. Oyunu indirdikten sonra acaba ben bu oyunla nişanlı mıyım sorusunu kendinize sorabilirsiniz. Oyunun içerisinde 15 bin kadar puzzle bulunuyor olup App Store’dan ücretsiz olarak indirilebilir.

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir