Haftanın iOS Uygulamaları

iOS kullanıcıları arasında yapılan bir ankette, kullanıcıların daha çok yararlı ve verimli uygulamaların istediği sonucu çıkmıştı. Bu hafta bizler de bununla alakalı içerikler oluşturarak ilginizi çekeceğini düşündüğümüz uygulamaları sizler için bir araya getirmek istedik. Aşağıdaki listeyi inceleyerek sizler için uygun olan uygulamalar hakkında bilgi sahibi olup dilediğiniz uygulamaları App Store’dan indirebilirsiniz.

Evolve: Hunters Quest

Evolve-Hunters-Quest

Bazen canınız sıkıldığında hassas zamanlama gerektiren uygulamalar oynayarak kontrollerinizi geliştirerek vakit geçirmek istediğiniz oluyor olabilir. Diğer zamanlarda ise sadece oyuna girer ve çok fazla çaba harcamadan oyunlarınızı oynarsınız. Evolve: Hunters Quest oyunu ile savaş arena tarzı oyun coşkusunu çok fazla çalışmadan yaşayabilirsiniz. Dokunma ve kaydırma sanatını öğrenmek yerine match 3 tarzı puzzle tahtasında rakiplere karşı savaşın. Bu işi başardığınızda düşmanınıza saldırın. Savaşları kazandığınızda deneyim kazanın ve yeni seviyelere geçiş yapın. Evolve: Hunters Quest oyunu App Store’da ücretsiz olarak sunulmakta.

iou!

iou

Hafta sonunu rahat bir şekilde geçirmek için arkadaşınızdan borç para istediniz ve hafta sonu gezdiniz tozdunuz. Pazar günü geldiğinizde borçlarınızın biriktiğini fark ettiniz fakat kaç kişiden ne kadar borç aldığınızı bir türlü hatırlayamadınız veya unuttunuz. Bu durumları geride bırakacak bir uygulama olan iou! İle basit bir hatırlatıcı listesi oluşturmanız mümkün. Kişi adını ekleyin ve ne borçlandığınızı yazın. Annemi yemeğe götürdüm, kız kardeşime hediye aldım, arkadaşımı sinemaya götürdüm tarzı bu parayla ne aldığınızı da ekleyin. Daha sonra arkadaşınıza borcunuzu ödediğinizde listeden bunları işaretleyerek listeden çıkarabilirsiniz. Ne kadar kime borçlandığınızı ve nereye ne harcadığınızı unutmaya artık son! iou! uygulaması App Store’da 1.99 dolardan satılmakta.

Heroes of Might & Magic III – HD Edition

Heroes-of-Might-and-Magic-III

Bu hafta, Ubisoft tarafından, çok beğenilen Heroes of Might & Magic serisinin üçüncü oyunu iPad için App Store’da yerini aldı. Tur esasına dayalı strateji macerasında, oyuncular kahramanlar tarafından yönetilen askeri birlikleri kontrol etmeyi hedefliyorlar. Geniş dünya haritasını keşfe çıktığınızda, düşman ataklarıyla yüz yüze kalacaksınız. Düşmanlarınızı alt ederek arazileri fethetmek ve üsleri elde tutmak için kaynakları toplayın. Nadir sihirli malzemeleri bularak toplayın ve kahramanlarınızın güç ve becerilerini arttırın. Büyük şehirlere küçük kamplar kurun. Yedi farklı senaryoda ve 50 çatışma haritasında savaşlarınızı yapın. Çevrimiçiolarak arkadaşlarınıza katılarak çoklu oyun da oynayabileceğiniz Heroes of Might & Magic III – HD Edition oyunu App Store’da 9.99 dolardan satılmakta.

LoneAlarm

LoneAlarm

Yalnızken tehlikeli veya riskli bir durumda olduğunuzda birilerini telefonla aramak pek mantıklı bir durum olmayabilir. Bu uygulama sayesinde arkadaş ve ailenize acil durum sinyalleri gönderebilirsiniz. Uygulama içerisinde üç farklı uyarı modu bulunuyor; otomatik düşme dedektörü, panik butonu ve mesafe zamanlayıcısı ki bu mod kişinin güvenlik çemberine özel bildirimler gönderiyor. Acil kişilere eklediğiniz kişilerin uygulamayı kurmuş olmalarına gerek yok. Tercihinize göre bu kişilere telefon araması, SMS veya e-posta gönderiliyor. Uyarı ile birlikte kişilerinize konumunuzu içeren bir link gidecektir. LoneAlarm uygulaması App Store’da ücretsiz olarak bulunuyor.

Fahrenheit: Indigo Prophecy Remastered

Fahrenheit-Indigo-Prophecy

Bundan on yıl önce, Indigo Prophecy firması tarafından sinematik oyun anlatımıyla çıkarılmaya başlayan oyunlar oyun dünyasını adeta büyüledi. Bu hafta Aspyr Media firması tarafından iOS platformuna bu bağlamda bir oyun geldi. Bu yepyeni oyunu çalıştırmadan önce cihazınızda en az 6 GB alan olduğundan emin olmalısınız keza ciddi anlamda büyük bir oyun. Oyunda oyuncular karanlık ve katil görünüşe sahip bir adamı takip etmeli. Filme benzer kesme sahnelerinde dört farklı karakterin hareket ve aksiyonlarını kontrol ederek parçaları kontrol etmeli ve kanıtları araştırmalısınız. İos platformunda grafikler oldukça iyi ve tam ekran desteği eklenmiş durumda. Öte yandan bu oyun MFi kontrollerini de destekliyor ve uzun vaktinizi alacak bir oyuna benziyor. Fahrenheit: Indigo Prophecy Remastered oyunu App Store’da 9.99 dolardan satılmakta.

Speedr 2

Speedr-2

Bisikletinizle yokuş aşağı giderken veya lunaparkta gondolla aşağı doğru inerken hızınızın ne olduğunu hiç fark ettiniz mi? Yokuş aşağı inerken hızınızın ne olduğunu takip etmenizi sağlayan Speedr 2 ile yürürken, bisiklet sürerken, uçarken veya her ne yaparken istiyorsanız o aksiyon içerisindeyken hızınızı kolayca ölçebilirsiniz. Uygulamanın tek handikabı yukarıdan aşağı doğru inerken hızınızı ölçüyor olması. Speedr 2 uygulaması App Store’da 0.99 dolar fiyatından satılmakta.

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir