Haftanın iOS Uygulamaları

Bu haftanın uygulamaları listesinde hafta boyunca ilginizi çekecek çok iyi oyun ve uygulamalar mevcut. İyi bir hafta geçirmenizi umarak ve lafı uzatmadan haftanın uygulamaları listesiniz sizlerle paylaşmak istiyoruz.

Cava Racing

Cava-Racing

Eğer hep aynı tarzda 3 boyutlu görünüme sahip ve süper gerçekçi grafiklere sahip “bugünün” oyunlarından sıkıldıysanız, Cava Racing oyununa bayılacaksınız. Cava Racing, yukarıdan aşağı bakış mantığıyla geliştirilmiş ve sabit bir ekrana sahip olmayan bir oyun. Onun yerine siz köşeler etrafında eğriler çizdikçe ekran da hareket ediyor ve engellerden kaçınmanız gerekiyor. Aslında oyunda uçuyorsunuz, araç kullanmıyorsunuz fakat estetik olarak mantık aynı. Oyunda amaç aşağı doğru yön tuşlarını kullanarak hızlanmak, malzemeleri toplamak ve diğer şeylerden kaçınmak. Yeni turların kilitlerini açabilmek için içinde bulunduğunuz köyün en iyi sürücüsü olmalısınız. Cava Racing oyunu App Store’da 1.99 dolardan satılmakta.

Snap Save for Snapchat

Snap-Save-for-SnapChat

Geçtiğimiz günlerde Amerika’da bir genç bir Özçekim fotoğraf çekip SnapChat uygulaması ile arkadaşına göndermesi sonucunda cinayetle suçlanmıştı ve polisler yaptıkları araştırma sonucunda fotoğrafı bulmuşlardı keza fotoğrafın yollandığı kişi “geçici fotoğrafı” kaydetmişti. Peki, SnapChat ile yollanan resim nasıl kaydedilebiliyor? SnapChat’e benzeyen Snap Save for SnapChat ile tabi ki. Bu uygulama ile normalde kaybolması gereken tüm fotoğraf ve videolar kaydedilebiliyor. Karşı tarafa ekran görüntüsü aldığınız bildirimi gitmeden kolayca fotoğrafları kaydedebilirsiniz. Uygulama aynı zamanda üçüncü parti SnapChat uygulaması eklentisi gibi çalışmakta olduğundan dolayı SnapChat geçmişinizi görebilir, filtre ve sticker kullanarak Snap oluşturabilir ve yakınınızda SnapChat kullananlar varsa onları bulabilirsiniz. Snap Save for Snapchat uygulaması App Store’da ücretsiz olarak sunulmakta.

Saver 2

Saver-2

Basit, ama güçlü. Hayatımızda pratik olarak bütün her şeyden aynı şeyi ummuyor muyuz? Saver 2, bütçelemenizi paranızın kontrolünü sağlayarak bütçe planlarınızı yapmanızı sağlayan bir uygulama. Ayrıca para harcama huylarınızı analiz ederek kemer sıkarak nerelerden en iyi etki ve verimi alabileceğiniz konusunda size yardımcı olur. Eğlence veya yemek gibi farklı kategoriler için bütçe oluşturabilir ve örneğin Apple Watch alabilmek adına uzun süreli para biriktirme için kendinize hedefler koyabilirsiniz. Saver 2 uygulaması App Store’da 4.99 dolardan satılıyor.

Auro: A Monster-Bumping Adventure

Auro

Bu yukarı aşağı altıgen tur tabanlı oyunda, oyuncular düşmanları yolun kenarına doğru dürtmek suretiyle yenmeyi amaçlamaktalar. Tılsımlar ve iyi planlanmış taktikler kullanarak oyuncular sihirli elemanlarını düşmanları suya atmak için kullanmalılar. Bir altıgenden diğerine geçerek düşmanlara daha yakın olabilirsiniz. Daha sonra onlara saldırmak için onların altıgen alanına girmelisiniz. Karakterinizin eşsiz tılsımları var ve canavarları bu sayede birden çok alana itebilir veya birden fazla canavarı tek alana toplayabilirsiniz. Ek olarak, büyü yapma işlemi size herhangi bir hareket puanına mal olmayacak böylelikle yoldan çekilebilir veya düşmanları denize dökebilirsiniz. Tabi ki bunları iyi bir şekilde planlamanız gerekmekte. Auro: A Monster-Bumping Adventure oyunu App Store’da 2.99 dolardan satılmakta.

Darkroom

Darkroom

Fotoğraflarınızın son görünümleri üzerinde daha fazla kontrol sahibi olmanızı sağlayan bir diğer fotoğraf düzenleme uygulaması daha App Store’da yerini aldı. Ham düzenleme araçları, ayarlanabilir filtreleri ve kırpma seçenekleri dilediğiniz kontrolü ele almanızı sağlamakla beraber, Curves (Kavis) aracıyla RGB’yi daha iyi bir ton elde etmek için ayarlayabilir, gölgelerin ayarlarını yapabilir ve beyaz dengesini düzeltebilirsiniz. İçeriğindeki filtreleri kullanın ve düzenleyin veyahut kendi istediğiniz filtreyi daha sonra tekrar kullanabilmek için oluşturun. Kare kırpma aracıyla mükemmel Instagram fotoğraflarını elde edin ve sosyal medyada dilediğinizce kullanın.

Phone Doctor Plus

Phone-Doctor-Plus

iPhone’unuzun sağlığını bu kullanışlı fayda uygulamasıyla birlikte kontrol altına alın.Cihazınızın pil kullanımı, hafıza ve depolama değerlerini görüntüleyerek cihazınızı bu şartlar altında daha ne kadar süre kullanabileceğinizi görüntüleyin. Ağ kullanım geçmişini indirme ve yükleme oranlarını i-Fi ve hücresel bağlantı için ayrı ayrı görüntüleyin. Sistem kontrolü sayesinde ekran, mikrofon, hoparlör ve ahizenizin yanı sıra ana ekran ve ses butonlarını ve daha fazlasını kontrol edin. Kullanım grafikleri cihazınızın hafıza CPU ve ağ kullanım oranlarını da göstermekte. Phone Doctor Plus uygulaması App Store’da 2.99 dolardan satılmaktaydı şu an ücretsiz.

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir