Haftanın iOS Uygulamaları ve Oyunları

Yeni iOS uygulamaları ve yeni bir hafta sonu ile birlikte herkese merhabalar. Geçtiğimiz 7 gün içerisinde yepyeni uygulamalar ve oyunlar App Store’da yerini aldı ve bu açıdan müthiş bir haftaydı diyebiliriz. Google’ın yeni uzaktan masaüstü bağlanma aracından Apple TV için yepyeni Wii benzeri bowling oyununa kadar bu haftanın uygulamalarını kaçırmamalısınız.

Bowling Central

bowling-central

Fizikle sanatın birleşmesi, bunlara 3 boyutlu grafiklerin eklenmesi ve birçok oyun moduyla Bowling Central oyunu kullanıcılara hayallerin ötesinde bir bowling deneyimi sözü veriyor. 30 adet eşsiz bowling yarışması, Facebook merkezli çoklu oyun seçeneği ve Wii benzeri Apple TV kullanarak oyun oynama özelliği (iPhone’unuzu Wii kumandası olarak kullanacaksınız) ile mükemmel bir deneyim yaşayacaksınız. Ek olarak oyunun uzun zamandır sektörde olan oyun emektarı olan Rolocule tarafından geliştirildiğini belirtelim. Bowling Central oyunu App Store’da 2.99 dolardan satışa sunulmakta.

AllCast

AllCast

İlk defa geçtiğimiz yıl Android kullanıcılarına sunulan içerik yayınlama uygulaması olan AllCast, geniş cihaz servisi ve desteği sayesinde iyi bilinmekteydi. AllCast uygulaması ile çevrimiçi olarak veya ceçrimiçi olarak cihazınızda bulunan fotoğraf ve video gibi dosyaları Apple TV, Roku, Amazon Fire TV ve hatta Sony Play Station ve Microsoft Xbox gibi konsollarda paylaşmanız mümkün. Basit olarak, cihazınızdaki içeriği büyük ekranlı bir yerde paylaşmak istiyorsanız bu uygulamayı kullanarak dilediğinizi yapmanız mümkün. AllCast uygulaması App Store’da ücretsiz olarak sunulmakta.

Chrome Remote Desktop

chrome-remote-desktop

Google’ın uzun süredir dedikodu olarak lafı geçen fakat bir türlü gelmeyen uzaktan bilgisayar erişim uygulaması nihayet App Store’da yerini aldı. Chrome Remote Desktop uygulaması ile bilgisayarlarınıza uzaktan iPhone veya iPadinizi kullanarak kolayca erişebileceksiniz. Windows, Mac ve Linux makine desteği olan uygulamasını kullanırken dokunma veya touchpad modunu kullanabilirsiniz ve sayfa kaydırma, resim yaklaştırma ve tıklayıp sürükleme gibi birçok dokunma hareketini desteklediğini söyleyebiliriz. Bilgisayarınızda Google Chrome tarayıcısının ve bu tarayıcıda Chrome Remote Desktop eklentisinin kurulu olduğundan emin olun. Chrome Remote Desktop uygulaması App Store’da ücretsiz olarak sunuluyor.

Shadowmatic

shadowmatic

Yepyeni ve gelişmiş güzel bir 3 boyutlu puzzle modunuzdaydanız Shadowmatic oyunundan başkasına bakmayın. Bu muhteşem oyunda 3 boyutlu grafiklerle paralaks efektinin kombini objeleri çevirme misyonu vererek zevkli bir oyun deneyimi yaşatıyor. 9 oda içerisinde 70 adet seviye var ve her birinde eşsiz karakteristikler var. Sezgisel kontroller ve canlı ilerleme sayacının yanında sıradan puzzle oyunlarından farklı bir deneyim yaşayacaksınız. Shadowmatic oyunu App Store’da 2.99 dolardan satışa sunulmakta.

Starlike

starlike

Arkadaşlarınızın beğenilerini favori sosyal medya sitelerinde görmeye ne dersiniz? Starlike uygulaması ile bütün arkadaşlarınızın Twitter, Facebook ve Linkedin üzerindeki tüm favlarının ve beğenilerinin hepsini bir arada tek uygulamayla görebilir ve bu sayede hiçbir şey kaçırmazsınız. Herhangi birşeyi favoriye almak istediniz veya paylaşmak mı istiyorsunuz? Starlike uygulaması ile bunu yapabilir ve sosyal medyada bunu gösterebilirsiniz. Bir şeyi daha sonra mı göstermek istiyorsunuz? Starlike’a söyleyin, sizin yerinize halletsin. Starlike uygulaması App Store’da ücretsiz olarak sunuluyor.

Gunslugs 2

gunslugs

Oyuncuların Black Duck Army (Kara Ördek Birliği)’ni durdurmaya çalıştığı bu oyunda galaksiyi cehennem solucanları, roket atarlar, uzaylılar ve daha fazlasıyla dolu 56 seviye ve 7 gezegende devralarak farklı bir deneyim yaşamaları sağlanıyor. Gunslugs 2 oyunu App Stor’da 2.99 dolardan satışa sunulmakta.

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir