Haftanın Jailbreak Tweakleri

Yeni bir jailbreak sürümünün uzun zamandır çıkmamış olması sebebiyle bir süredir jailbreak toplulukları açısından son birkaç hafta oldukça durgun geçmişti. Geçtiğimiz günlerde yeni jailbreak aracı Yalu’nun yayınlanması ile birlikte işler açılmaya başladı ve daha da hızlı bir şekilde yeni tweakler çıkacak gibi görünüyor.

Bu hafta yeni jailbreak tweaklerinin yayınlanmasıyla birlikte bizler de kullanıcılar için yeni yeni çıkmaya başlayan eklentileri derleyerek sizler için paylaşmaya çalışacağız.

Bu Haftanın Favori Jailbreak Tweakleri

Noctis9 – 2 dolar

Nocits9 tweaki jailbreak yapılmış olan iPhone ve iPadlerinizin karanlık görünüme (dark mode) benzer estetik bir görünüme kavuşmasını sağlıyor.

iOS cihazlarınızın 3D touch menüleri, uygulama klasörleri, kontrol merkezi, dock menüsü ve ses açma kapama ekranı gibi alanları için transparan ara yüzler gibi farklı özellikler gelmesini sağlayan bu tweak her ne kadar gece modu özelliğine sahip olmasa da farklı ayar menüleri sayesinde buna benzer özellikleri elde edebilirsiniz. Farklı ayar kombinasyonları ile Noctis9 eklentisi Cydia’dan 2 dolar karşılığında indirilebilir.

ReachBoard

Reachboard tweaki iOS panosunda bulunan içeriği iPhone’unuzun Erişilebilirlik görünümünde ulaşabilmenizi sağlayan bir eklentidir.

Erişilebilirlik görünümü geelde çok fazla kullanılmayan bir alan gasp ediyor olsa da bu eklenti bu alanın aktif olarak kullanılmasını sağlıyor. Reachboard eklentisi panoya kopyalamış olduğunuz yazı metinlerini, URL’leri ve hatta resimleri de görebilmenizi sağlıyor.

Reachboard, web sitesi URL’lerinin interaktif olması sayesinde daha sonra bakmak için kopyalamış olduğunuz bir linke hazır olduğunuzda bakabiliyor olmanızı sağlaması açısından oldukça kullanışlı bir tweak.

Reachboard tweaki Cydia’da ücretsiz olarak bulunabilir.

DarkNumbreBadge: Uygulama ikonlarının yan tarafında bulunan açık renkteki bildirim sayısını gösteren işarelerin koyu rente görünmesini sağlayan eklenti ücretsiz olarak bulunuyor.

Heart Throb: Fotoğraflar uygulamasında bulunan fotoğrafları çift tıklayarak favorilere almanızı sağlayan bu tweak Cydia’dan ücretsiz olarak indirilebilir.

LargeCCKnobs: Kontrol merkezinde bulunan ses açma, parlaklık açma butonlarının topuzlarını daha büyük hale getirmenizi sağlayan eklenti ücretsiz olarak indirilebilir.

Pyro: iOS cihazlarında Tinder uygulamasını kullanan kullanıcılar için yeni ve kullanışlı özellikler getiren bu eklenti Cydia’dan ücretsiz olarak indirilebilir.

Bu hafta her ne kadar tweakler açısından çok çok verimli geçmiş olmasa da, önümüzdeki hafta itibariyle Cydia’nın oldukça verimli ve hareketli olacağını düşünüyoruz.

Haftanın önemli jailbreak tweakleri için elmadoktoru’nu takip etmeyi ihmal etmeyin.

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir