Haftanın Ücretsiz iOS Uygulaması: Angry Birds Seasons

Bu hafta Apple tarafından haftanın ücretsiz uygulaması olarak Angry Birds Seasons oyunu seçildi. Bunun anlamı şu, bugünden önümüzdeki hafta Perşembe gününe kadar meşhur Angry Birds Seasons oyununu normalde 0.99 dolar iken ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Angry Birds serisinin normalde hiçbir tanıtıma ihtiyacı bulunmuyor keza Rovio firmasının sapana fırlatılan kuşları 2 milyarın üstünde indirilme sayısına sahip ve bu sezon sürümü de favori oyunlardan. Son bölümde NBA All Star serisine atfen geliştirilmiş.

App Store editör notunda şu şekilde bir ibare bulunuyor:

Her zamanki gibi sinirli olan Rovio firmasının tüylü kahramanları bu sezon temalı oyunda dünyanın her yerinde tatillerini kutlarken domuzları yumrukluyorlar. St. Patrick Günü, Yeni Yıl ve NBA All Star oyunu temalı tasarlanmış olan ve gitgide artan patlamalara sahip olan bir oyuna sahip olacaksınız. Bu fizik tabanlı oyunda Angry Birds fanlarının tam da umduğu gibi zorlu bir oyun sizleri bekliyor fakat sapan kapsamı ve diğer güçlendiricilerle zafer her zaman çok yakınınızda.

Angry Birds Seasons oyununun tanıtım klibi aşağıdan izlenebilir:

4 yıldan fazla maziye sahip olan Angry Birds oyununun neden bu kadar seviliyor olmasının sebebi apaçık ortada fakat bu oyundan sıkılanlar da olabilir. Fakat bu oyun halen sağlam bir oyun ve oyun ücretsiz hale gelmişken indirilmeye değer.

Angry Birds Seasons oyununu hem iPhone hem de iPad için App Store’da ücretsiz olarak indirmek için tıklayın.

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir