Haftanın Ücretsiz Uygulaması: Shades

Apple bu haftanın ücretsiz oyunu olarak UOVO firmasının Shades: A Simple Puzzle Game oyununu belirledi. Bunun anlamı şu; bugünden önümüzdeki hafta Perşembe gününe kadar zen benzeri puzzle oyununu hem iPhone hem de iPad için ücretsiz olarak indirebileceksiniz ve bu da 1.99 dolarınızın cepte kalacağı anlamına gelmekte.

Geçtiğimiz yıl Eylül ayında App Store’da yerini alan Shades oyunu, bildiğimiz puzzle oyunlarına benziyor ve başlangıçta oldukça kolay fakat ilerledikçe oldukça zorlaşan bir oyun. Oyunun formatı eskiden hayatımızda olan fakat günümüzde pek bulunmayan Tetris oyununa oldukça benziyor: aşağı düşen blokları hareket ettirin ve bu blokları kombine edin, satırları olabildiğince çabuk bir şekilde temizleyin.

Editör’ün notlarında şu şekilde bir bilgi bulunuyor:

Tetris stilindeki puzzle oyunu kolay bir kümeleme oyunu gibi görünebilir fakat bunun altında yatan pastel renkler ve sakin sesler pusuda yatıyor ve meydan okuyor. Dokunarak kaydırın ve bu şekilde renklendirilmiş bloklar kaybolacak ve hazır olun; oyunda ilerledikçe hız da gözle görülür seviyede artacak, hızlı parmaklara ve stratejik düşünceye ihtiyacınız olacak.

Aşağıdaki video oyun içindeki aksiyonu gösteriyor:

Muhtemelen birçok kişinin telefonuna ücretsiz olmasıyla girecek ve canınız sıkıldığında günü kurtaracak bir oyun. İyi bir şekilde tasarlanmış, ses efektleri mükemmel ve 1.99 dolarlık oyunu bedavaya getirmiş olmanın verdiği keyifle daha da zevkle oynayacaksınız bu oyunu. Eğer oyunla ilgileniyorsanız, Shades: A Simple Puzzle Game oyununu App Store’dan hem iPhone hem de iPad için bir hafta süreliğine ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir