Haftanın Uygulamaları

Bu hafta uygulama ve oyun açısından biraz bereketli bir haftaydı. App Store’da yer alan aşağıdaki uygulama ve oyunlara göz atarak size uygun olan ve hoşunuza gidenleri indirin ve önümüzdeki hafta eğlenceli vakit geçirin.

Facebook Groups

Facebook-Groups

Facebook’un en önemli özelliklerinden bir tanesi olan gruplar özelliğini muhtemelen birçoğunuz kullanıyorsunuz veya birçok grupta üye olarak bulunuyorsunuzdur. Belki gizli bir topluluğa, belki de çok bilinen bir gruba üye olabilir ve özel konularla ilgili diğer kişilerle sohbetler ediyor olabilirsiniz. Bu uygulama gruplarınızı ayrı bir uygulamada toplayarak gruplarınıza full mobil sürümde daha kolay bir şekilde ulaşabileceksiniz. Uygulama içerisinden gruplardaki durum güncellemelerini kontrol edebilir, yeni gruplar keşfedebilir veya kendi gruplarınızı kurabilirsiniz. Bu uygulamanın en güzel yönlerinden bir tanesi, gün içerisinde arkadaşlarınızdan birçok bildirim gelmesinden mütevellit kaçırdığınız güncellemeleri rahat bir şekilde görmenizi sağlıyor. Facebook Groups uygulaması App Store’da ücretsiz olarak sunulmakta.

Football Manager Handheld 2015

Football-Manager-Handheld-2015

Birçok ülkede futbol sezonunun devam ettiği şu günlerde Sega şirketi tarafından Football Manager oyununun 2015 versiyonu yayınlandı ve takımınızı kurarak finallere doğru yürümeye başlayabilirsiniz. 2 boyutlu maç motoru daha iyi analizlerle birlikte geliştirilmiş. Kaşif ekibi sayesinde futbolcuları takip edebilir ve bu oyuncuları takımınıza getirebilirsiniz. Klup istatistikleri sayfası mevcut ve geçmiş yıllara ait bilgileri daha detaylı veriler içerecek şekilde güncellenmiş. Tabi ki başarılar sayfası da çalışmalarınızın kaydını tutabileceğiniz bir bölüm. Football Manager Handheld 2015 oyunu App Store’da 9.99 dolardan satılmakta.

Earn to Die 2

Earn-to-Die-2

Bozuk bir yolda rampa aşağı giden hurda bir arabadan daha rahatsız edici bir durum yoktur galiba. Bu yarış oyununda, oyuncular şehir boyunca devam etmekteler. Yolculuk boyunca karşınıza çıkan zombilere karşı manevralar yaparak onları öldürmeli ve onlardan kurtulmalısınız. 10 güncellenebilir bakım modundan birini seçerek yolunuzu zaman dolmadan bitirebilmelisiniz. Flash oyun versiyonu Hurda Araba olan bu oyunu App Store’dan 1.99 dolara indirebilirsiniz.

Blippy

Blippy

iOS cihazınızdaki emojilerden sıkıldıysanız, bu üçüncü parti klavye yazılımı tam size göre. Yüzlerce GIF içeren bu uygulama sayesinde iMesaj ile sevdiklerinize eğlenceli mesajlar gönderebilirsiniz. Artı olarak internet üzerinden hareketli GIF resimler indirerek uygulamaya kaydedebilir ve dilediğiniz gibi kullanabilirsiniz. Uygulamaya kaydettikten sonra favorilere almak suretiyle klavyenizde görünecektir. Ayrıca, kendi çalışmalarınızı da uygulama vasıtasıyla istediğiniz gibi paylaşabilirsiniz. Blippy uygulaması App Store’da ücretsiz bir şekilde sunuluyor.

Quetzcoatl

Quetzacoatl

Bu yapboz oyununda bulunan 200’e yakın kompleks seviye ile başınız dönecek. Oyunda bulunan yılanı renkli alanda sürüklemeniz gerekmekte. Ekranda birden fazla yılan olduğunda onları hareket ettiremezsiniz, bundan dolayı onların hareketlerini planlamalı ve birbirlerinin yoluna girmelerini engellemelisiniz. Bazı yılanların birden fazla rengi mevcut ve bunları renklerine göre doğru bir şekilde sıralamalısınız. Oyun ilerledikçe farklı renkler devreye giriyor ve oyun daha da zor bir hale geliyor. Quetzcoatl oyunu App” Store’da 1.99 dolardan satılmakta.

Swing Tale

Yeşil bir başparmağınız olsun veya olması, bu oyun size çiçeklere çiçek açtırma imkanı tanıyor. Cut the Rope oyunundaki mekaniklere benzer şekilde oyuncular bütün yıldızları toplamak için sevimli göz küresine yardım ediyorlar ve bitkiçiçek yatağına doğru yol alıyor. Yumuşak bir şekilde yerine yerleştiğinde renkli bir şekilde açmaya başlıyor. Ekstra puan kazanabilmek için bütün yıldızları toplamayı ihmal etmeyin. Swing Tale oyunu App Store’da 1.99 dolara satılıyor.

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir