Haftanın Uygulamaları

Yoğun geçen bir haftanın ardından hafta sonunu yeni uygulamalar edinerek ve iOS cihazınızla baş başa geçirmek istiyorsanız, iOS 8.1.1 sürümünü kurduktan ve cihazınıza da jailbreak yaptıktan sonra yeni uygulamalar kurarak vakit geçirebilirsiniz. Haftanın uygulamalarını aşağıda sizler için derledik.

Sword of Anima

Masa oyunlarını seven kullanıcılar bu ara gerçekten kendilerini çok şanslı hissetmeliler. Birçok oyun firması bu kategoriyi kendilerine alan olarak seçmiş ve masa oyunlarının dijital sürümlerini yayınlamaktalar. Tur geçmeli savaş oyunu olan Sword of Anima, oyununda kullanıcılar alandaki askerlerin lideri olarak küçük ordularını krallıklarını korumak amacıyla savaşıyorlar. Düzinelerce karakter ve sekiz farklı sınıftaki farklı beceri ve zayıflıkları bulunan karakterlerden birini seçin. Savaşçılarınız deneyim kazandıkça siz de onların silah ve teçhizatlarını geliştirin ve onları daha güçlü hale getirin. Sword of Anima oyunu App Store’da 2.99 dolara satılmakta.

Screeny

Eğer sık sık ekran görüntüsü alma ihtiyacınız varsa ve bir kere kullandıktan sonra bir daha işiniz olmuyor ve silmeyi de unutuyor ve cihazınızda boşa yer kaplıyorlarsa fotoğraf albümünüzde bulunan ekran görüntüsü fotoğraflarını filtreleyen bir uygulama olan Screeny App Store’da yerini aldı. Screeny uygulamasını kullanarak ekran görüntüsü aldığınız resimleri filtreleyerek dilediğiniz gibi seçebilir ve kolayca silebilirsiniz. Ayrıca bu uygulamayla 15 günden eski, 30 günden eski gibi süre filtreleri koyarak yakın zamanda aldığınız ekran görüntülerini de filtrelemeniz mümkün. Screeny uygulaması App Store’da 0.99 dolardan satılmakta.

BattleLore: Command

Krallığınızı kanlı düşmanlardan, okçular, büyücüler ve savaşçılar kiralayarak onları hareket ettirerek ve ataklar yaparak koruyun. Özel güçleri aktive ederek kendi askerlerinizi avantajlı hale getirin. Single Player modunda lokal Wi-Fi’nizi kullanarak diğer kullanıcılara karşı savaşın ve bu savaşları kazanmaya çalışın. BattleLore: Command oyunu App Store’da 9.99 dolardan satılmakta.

The Longest Journey

Eğer gerçekten sizi reel hayattan koparıp bir maceranın içine sürükleyecek bir oyun arıyorsanız bu oyunu mutlaka keşfetmelisiniz. Gerçeği arayan April karakterinin arkasından fantastik bir geziye çıkmalı ve sihirli dünyalara dalarak mitoloji ve kahramanlar hakkında bilgi sahibi olmalısınız. Kompleks yapbozları çözerek gizli ipuçlarını keşfedin. Oyun içerisindeki karakterlerle konuşarak April’e yardım edin ve onun kalbinin içerisinde yıllardır neyin kilitli olduğunu keşfedin. Çevrilmemiş hiçbir taş bırakmayın ve maceranın içinde kaybolun. The Longest Journey oyunu App Store’da 6.99 dolardan satılmakta.

Bounce On Back

Meşhur Bounce oyununun üçüncü serisi olan Bounce on Back oyununda kullanıcılar aşağı doğru blokların üstünden ve dik yamaçlardan ilerliyor ve ürepertici yaratıkları yok ediyorlar. Voodoo tarafından çalınan kayıp oyuncaklar için avlanın. Yolculuğunuz boyunca “giggles” adı verilen ürünleri toplayın ve bu malzemeler sizin güçlenmenizi ve Voodoo’yu öldürmenizi kolaylaştıracaktır. Bounce On Back oyunu App Store’da 2.99 dolardan satılmakta.

Raby

Raby oyunu da bu hafta App Store’da yayınlanan bir başka epik platform oyunu. Çiçekten çiçeğe zıplayarak giden maceraperest bir tavşanınız var ve bu tavşanla ölmekte olan çiçeklere atışlar yaparak onları canlandırın ve onlar da sizi havuçlarla ödüllendirsinler. Zehirli mantarlara atış ettiğinizde onlar uykuya dalarlar ve onların üstünden kolayca atlayabilirsiniz. Oyun sadece zıplama ve ateş etme üzerine kurulu. Bu oyunda başarıya ulaşmak için hareketlerinizi iyi zamanlamalısınız. Raby oyunu App Store’da ücretsiz olarak sunulmakta.

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir