Haftanın Uygulamaları

Geçtiğimiz hafta hiç şüphesiz tam bir oyun haftasıydı. Yeni oyunlar ve gelişmiş klavye uygulamaları geçtiğimiz haftanın önemli uygulamaları arasında yerlerini aldılar.  Bazıları ücretli bazıları ücretsiz olan bu uygulamalar sayesinde iyi bir vakit geçirmenizi ve cihazınıza eğlenceli görünüm kazandırmanızı umuyoruz.

Tomb Raider II

Tomb-Raider-II-1

Tarihin en maceracı ve destansı kadın karakterlerinden olan Lara Croft iOS cihazlarınıza geri döndü. Ünlü arkeoloji umanı Laura Croft, Xian’ın hançerini bulabilmek için bir role bürünmüş ve bu arayışta sizin ona yol göstermeniz gerekmekte. Yeni ekstralar, araçlar ve konumlarla daha maceralı bir hale bürünmüş olan oyunun bu sürümünde, saçlarını atkuyruğu yapmış olan kahramanımız Tibet’in en yüksek dağlarında ve Venice şehrinin tünellerinde ödülünü aramakla meşgul. Ekran üzerinde bulunan butonlarla zıplayın, etrafa bakının ve ateş edin. 1990’larda yaşadığınız çocukluğunuza bu oyunla tekrar döneceğinize emin olun. Tomb Raider II oyunu App Store’da 1.99 dolara satılmakta.

Game of Thrones

GoT-1

TellTale firması tarafından Walking Dead oyununun ardından Game of Thrones oyununun da geliştirilmiş olması pek de sürpriz olmadı. TellTale firmasının daha önceki oyunlarında olduğu gibi kullanıcılar oyunda Game of Thrones dizisinin kahramanlarından birini kendilerine seçiyorlar ve yazı merkezli oyunda hangi yolu izleyeceklerine karar vererek maceraya giriş yapıyorlar. Starks’ın dediği gibi Winter is Coming (kış geliyor) ve 105’in soğuk geçeceği şimdiden belli. Game of Thrones oyunu App Store’da 4.99 dolara satılmakta.

Dragon Quest III

Dragon-Quest-III-1

Dragon Quest serisinin üçüncüsü olan ve bir klasik olarak hafızalara kazınan Dragon Quest III oyunu App Store’da yerini aldı. Eldrik üçlemesinin üçüncüsünde de amaç şeytanı alt etmek. Oyuncular asker rolüne bürünerek arazide yol alıyorlar ve bu alanlardı keşfetmeniz gerekiyor. Kötü adamları savaş ekibinizle birlikte alt etmelisiniz. Takım elemanlarınıza farklı görevler vermeli ve iyi bir dağılım sağlamalısınız. Karakterler arasında değiş tokup yaparak dizilişi değiştirmeyi ve böylece daha iyi verim almayı ihmal etmeyin. Oyun içerisinde günlerinizi gecelerinize katacağınıza emin olun. Dragon Quest III oyunu App Store’da 9.99 dolara satılmakta.

Christmas Keyboard

Christmas-Keyboard-1

Klavyenizi özel günlere göre değiştirmek ister misiniz? Bu klavye, Minuum klavyesinin geliştiricileri tarafından geliştirilmiş ve orijinal Minuum klavyesinin bir benzeri olarak tasarlanmış. 25 farklı tema içeren bu klavye sayesinde her gün farklı bir klavye görünümüne sahip olacaksınız. Klavyenin ilk sayfasında yılbaşı temalı emojiler de görmek mümkün. Tam erişime izin verdiğinizde bir takım tatil sesleri de duymanız mümkün olacak. Christmas Keyboard uygulaması App Store’da ücretsiz olarak sunulmakta.

Hex:99

Hex-99-1

Bol sisli bir dağ yolunda araba kullandığınızı düşünün. Ne kadar korkutucu değil mi? Hele de hızlı gidiyorsanız ve aşağı uçma riskiniz de varsa. Bu oyun sayesinde tam da bu duyguları hissedeceksiniz. Çokgen şeklinde tasarlanmış bir aracınız mevcut ve bu araç çok hızlı bir şekilde hareket ediyor ve bu aracı kontrol etmeniz gerekmekte. Bir taraftan diğerine geçiş yapmak için parmağınızı ekranda geçiş yaptırın. Bu oyunu hatasız oynayabilmek, aşağı uçmadan kontrol noktalarına gidebilmek için çok hızlı reflekslerinizin olması gerekmekte. Hex:99 oyunu App Store’da ücretsiz olarak bulunuyor.

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir