Haftanın Uygulamaları

Teknolojinin hayatımızın içine günden güne girdiği günümüzde, dijital hediyeler insanların daha çok ilgisini çeker oldu. Yılbaşının da gelmiş olmasıyla eğer sevdikleriniz için hediye olarak uygulama veya oyunlar satın almak istiyorsanız bu hafta da sizler için haftanın uygulamalarını derledik.

Emoji Type

Emoji-Keyboard

Emoji kullanmayı sevenlerdenseniz, muhtemelen içerisinde emojiler bulunan bu tarz klavye uygulamaları sizler için biçilmiş kaftan. Bu uygulamayı kurup aktifleştirdikten sonra, klavyenizi kullanarak yazı yazmaya başladığınızda size emojiler kullanmanız için önerilerde bulunuyor. Örneğin yemek anlamına gelen food kelimesini kullandığınızda öneri çubuğunda yemekle alakalı emojiler listelenmekte. Dilediğiniz emojiyi bulmanız yazdığınız kelimelerle alakalı şeyler çıktığından dolayı bundan böyle çok daha kolay. Basit bir klavye uygulaması olan Emoji Type ile günlük kullanımda çok kolaylık yaşayacaksınız. Klavye özelliklerini kullanabilmek için tam erişime izin de vermenize gerek olmayab Emoji Type uygulaması App Store’da 0.99 dolardan satılmakta.

Give It Up!

Give-It-Up

Ritimli bir şekilde vuruşlar yapmanız gereken bu oyunda, oyuncular ritimli bir şekilde mürekkep damlası ile birlikte sıçramak durumundalar. Şöyle ki, sivri uçların üstünden zıplamak için dokunun ve daha yukarı platformlara zıplayın. Eğer kaçırırsanız damlanız uyarı verecektir. Şarkı devam ettiği sürece, daha zor seviyeler gelecek ve daha dikkatli olmanız gerekecek. Oyundaki en büyük hüneriniz zamanlamayı ayarlamak olacak. Sadece sivri uçlardan zıplamanız yetmiyor, aynı zamanda müziğe uyum sağlayarak oyununuzu sürdürmeniz gerekecek. Sivri parçalar yakınınızdayken dikkatli olun keza yukarıdan aşağıdan her yerden gelebilirler. Yeni seviyelerle yeni şarkılar da geliyor fakat zorluk da aynı oranda artıyor. Give It Up! uygulaması App Store’da 0.99 dolardan satılmakta.

Duet Display

Duet-Display

iPad veyahut iPhone cihazınızın ekranını bilgisayarınızın ikinci ekranı olarak kullanmak ister misiniz? Her ne kadar bu özel bir durum değilmiş gibi görünse de, herhangi bir ekipman kullanmadan sadece USB kablo vasıtasıyla bu işlevi sağlayacağından bu uygulamayı ön plana çıkarıyor. Dokunmatik ekranınızı bilgisayar veya dizüstü bilgisayarınızla etkileşime geçebilmek için kullanabileceğiniz Duet Display uygulaması App Store’da 9.99 dolardan satılmakta.

Pentaction: Medieval

Pentaction-Medieval

Tur tabanlı strateji oyunları genellikle epik tarzda minyatür askeri unsurlara sahip olurlar ve atak sırası size geldiğinde bu unsurları hareket ettirir, koşturur veya bir şeyi koruma altına almaya çalışırsınız. Bütün grafikleri oyundan çıkarıp baktığınızda aslında bu oynadığınızın bir nevi dama tahtası gibi olduğunu fark edeceksiniz. Bütün mekanikler aynı, farklı birimlerin farklı hareket ve kabiliyetleri mevcut. Bu oyunda da oyuncular askerleri en stratejik avantaja sahip olmak için yeniden dizmeli ve oyunu kazanmak için çabalamalılar. Kralı ele geçirin ve oyunu alın. Oyunu dilerseniz sanal zeka olan cihazınıza karşı, dilerseniz de Hotseat Multiplayer modunda online bir rakibe karşı oynayabilirsiniz. Pentaction: Medieval oyunu App Store’da 0.99 dolardan satılmakta.

Ultimate Robot Fighting

Ultimate-Robot-Fighting

Bu hızlı tempolu savaş oyununda oyuncular devasa robotları Street Fighter gibi kontrol ederek karşılıklı olarak savaştırmaktalar. Rakibinizi alt etmek için yapmanız gereken ekrana dokunarak farklı kombinasyonlarla dokunuş hareketleri üretip hareketler yapmak. Robotunuz doğru hareketi yapmadığında diğerine dokunarak dövüş nasıl yapılır göstermesini sağlayın. Bu savaş oyunu bu işlevinin yanı sıra aynı zamanda kart toplama oyunu. Kart güvertesi gibi bir alanda robotlar listelenmekte ve satılmakta. Güç kartlarını kullanarak yeni robotlar satın alabilir veya özel güçlerle robotunuzu güçlendirebilirsiniz. Savaşçınızın silah ve koruyucularını artırarak ve deneyim kazanarak daha güçlü robotları oyun dışı bırakın. Ultimate Robot Fighting oyunu App Store’da ücretsiz.

Shift

Shift

Pixite firması tarafından çıkarılan yeni fotoğraf uygulaması ciddi anlamda çok başarılı. Eşsiz efektler oluşturabilmek amacıyla çeşitli varyasyonlarda filtreler kullanabilirsiniz. Shuffle (karıştırma) butonuna dokunmak suretiyle filtre tabanlı farklı özelliklere sahip olacaksınız. Daha sonra üç adet hareket edebilir notayı kullanarak efektinizin boyut ve konumunu ayarlayın. Ayrıca yoğunluk ve renk sıcaklığını da ayarlamanız mümkün. Eğer bu kadarı yeterli değilse, yeniden kaydırma özelliğini kullanarak sıfırlayın ve yeni filtre katmanı ekleyin. Fotoğraflarınızda düzenleme yapmak tüm gününüzü alabilir, dikkatli olun! Shift uygulaması App Store’da 0.99 dolardan satılmakta.

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir