Hava durumu, film, oyun ve her şeyden iPhone ile haberdar olun

Hepimizin mutlaka haftalık olarak takip ettiği bazı şeyler ve kaçırdıkları vardır. Kiminin TV dizileri kiminin favori programları kiminin de merakla beklediği filmleri. Eğer hepsini unutmadan haftalık olarak takip etmek istiyorsanız aslında deneyebileceğiniz bazı faydalı yöntemler de var. Mesela ben bunların takibini gerçekleştirebilmek için sürekli olarak ajanda uygulamama hatırlatıcı olarak not alıyorum. Fakat yapılacaklar ile bu programların takibi de bir süre sonra birbirine giriyor. Bu nedenle çok daha kolay bu aktiviteleri takip edebileceğim kafamı karıştırmayacak olan bir uygulama arayışı içerisine girmiştim ki Hooks uygulaması ile karşılaştım.

Şimdiye kadar gördüğünüz bildiğiniz tüm hatırlatma uygulamalarını unutun. Bu uygulama tüm bunların çok daha ötesinde bir uygulama. Mesela takip ettiğiniz dizileri bu uygulama içerisinden seçiyor ve size ne zaman hatırlatmasını istiyorsunuz. Tabii, sadece tv dizileri değil, twitter, alexa, hava durumu, ekstrem durumlar, yeni çıkacak filmler gibi birçok şey için bildirim oluşturabiliyorsunuz.  Bu oluşturduğunuz bildirimlerin yardımıyla da hiçbir aktiviteyi artık kaçırmıyorsunuz. Uygulamanın en büyük avantajı ne zaman başladığını bilmediğiniz bazı özel durumlarda bile size yardımcı olması. Yani, örneğin dizinizin yeni sezonunun ne zaman başlayacağını bilmiyorsunuz. Belki de tarihi belli değil, sorun değil. Hooks ilk olarak tarihi belli olduğunda sizi bu durumdan haberdar ediyor. Yani akıllı telefonlarımız için son derece akıllı bir uygulama.

Tabii, bu kadar etkileyici özelliği anlattıktan sonra muhtemelen uygulamanın ücretini de merak edeceksinizdir. Fakat uygulama tamamen ücretsiz olarak dağıtılıyor. Yani, bunca özelliği ücretsiz olarak elde etmek gerçekten de pek inanılası değil. Uygulamanın henüz Türkçe dil desteği mevcut değil fakat son derece basit bir arayüzü var. Bu arayüz sayesinde kolaylıkla istediğiniz ayarlamaları gerçekleştirebilirsiniz.

Hooks uygulamasını ücretsiz olarak indirmek için tıklayınız.

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir