HD Kalitesinde Video Anlatımlarımız Başladı

Günümüz blog’larında yazıların ve yazarların kalitesi artması ile beraber bilgiye değer verme ve bilgiyi en doğru şekilde kullanıcılarına ulaştırmak yeni rekabet alanı oluşturdu. Tabi bu rekabetin tatlı bir rekabet olması ve severek üretilen içeriklerin site kullanıcılarına daha konforlu çözümler getirdiği şüphesiz. MMCN Blog olarak bizler de elimizden geldiği ve dilimiz döndüğünce bildiklerimizi bugüne kadar sizlere seve seve aktarmaktayız. Bugünden sonrası içinde içerik kalitemize biraz daha ivme kazandıracak olan özellikle iPhone, iPad ve iPod Touch gibi cihazların püf noktaları ve yapılması gereken işlemleri görsel anlamda çeşitlendirmeye başladık. Zaten son günlerde eklediğimiz video’lu anlatımlarla muhtemelen bunu farketmişsinizdir.

Her ne kadar resimli olarak hazırlanmış olan anlatımlar sizlere adım adım rehberlik yapıyor olsa da yine de görmek ve uzaktan da olsa daha somut şekilde ifade edilmiş içerikler çözüme de çok önemli katkıda bulunuyor. Bunun farkında olarak sizlere HD kalitesinde video’lu anlatımlara başladık ve bundan sonrası için de popüler konuları görüntülü dersler tadında vermeye devam edeceğiz. Sizler için oluşturduğumuz mmcn blog youtube kanalımızı takip ederek, videolara yorum yaparak ve beğeni seviyenizi vereceğiniz oylarla yükseltebilirsiniz.

mmcnHenüz blogumuz bu anlamda yeni sayılabilecek adımları hızla atarken henüz teknoloji çözüm ortağımız (sponsor) olmadığından dolayı teknolojik araç yetersizliğinden anlatımları çeşitlendirmemiz de zor. Mevcut sahip olduğumuz cihaz üzerinden bu anlatımları gerçekleştiriyor ve anlatılabilecek olan konuların bilgisayar üzerinden ekran görüntüsü almak sureti ile yapılabilecek olanlarına ağırlık veriyoruz. Cihazların üzerinden yapılacak anlatımlar için HD kalitesinde bir kamera’ya sahip olmadığımızdan dolayı da bu anlatımlar erteleniyor. Bu tip çalışmalar için teknoloji sponsoru aramaktayız ki en kısa zamanda bu konuda desteği alıp sahip olduğumuz cihaz çeşitliliği ile beraber bu cihazlar üzerinden hazırlanacak eğitim videolarına da daha fazla ağırlık verebileceğiz. Üstelik sponsorumuzun da bizlere ilgisini karşılıksız bırakmamak adına sitemizden reklamlarını da yayınlamak sureti ile karşılıklı fayda noktasında buluşmayı düşünüyoruz. Sitemizde yer alan özel ve google reklamları sunucu masrafımızı karşılamak adına ancak yeterli olabiliyor ki harcanan vakit ve verilen mesai aslında bu işin arka planındaki en önemli unsur. Ancak severek yapılan işlerde yorgunluk olsa bile bundan bile tat alabiliyor insan.

Sponsor noktasında sonuca gidemediğimiz durumda da blogumuza bize destek olmak bu anlamda çalışmalarımıza güç katmak isteyen kullanıcıların olabileceği düşüncesi ile bağış fonksiyonunu da düşünmekteyiz. Bu konuda blog kullanıcılarımızın da destek vereceğine emin olmakla beraber yine de ilk seçenekle çözümlemeye gayret sarfedeceğiz. Sizin de çevrenizde bu anlamda reklam karşılığı destek olabilecek kurumsal anlamda çalışan firmalardan tanıdıklarınız varsa bu şekilde bize destek olmalarını sağlayabilirsiniz. Bu konuda sizin öneri ve düşünceleriniz de bizim için hayli önemli olacak ve atacağımız adımlar öncesi yine size dönecek olan desteklerinizi beklediğimizi unutmayın. Lütfen bu konu hakkındaki görüşlerinizi aşağıdaki yorum alanından bizlerle paylaşın.

Bizi takip ettiğiniz için teşekkür ederiz.

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir