Hem Telefon Hem Tablet Samsung Galaxy Note

Akıllı telefon ve tablet özelliklerini bir araya getiren Galaxy Note ayrıca, yalnızca 9.65 milimetre inceliğe ve 178 gram ağırlığa sahip.  5.3 inçlik dokunmatik ekranın yanı sıra üretici firmanın cihaza olarak geliştirdiği S Pen sayesinde Galaxy Note yazma ve çizme haricinde, herhangi bir ekran görüntüsü üzerinde her türlü notu yazıp, paylaşmaya olanak tanıyor. Samsung Electronics Türkiye Başkanı Sung Yong Hong, Galaxy Note’un Türkiye pazarına sunulmasıyla ilgili açıklamasında; “Samsung olarak bir kez daha pazara yön verecek ve akıllı telefon deneyimine yeni bir boyut kazandıracak bir lider ürünü sunmanın gururunu yaşıyoruz.

Samsung Galaxy Note

Galaxy Note, tüketici beklenti ve alışkanlıkları göz önünde bulunarak geliştirilmiş olmanın yanı sıra, kullanıcıların hayatına katma değer sağlamak üzere tasarlandı. Hayatı kolaylaştıracak gelişmiş özellikleriyle Galaxy Note, kullanıcı alışkanlıklarını değiştirecek” dedi. Galaxy Note’un S Pen’i, dokunmatik ekran deneyime ek olarak, ekrandaki görüntüleri kontrol etmeye, düzeltmeye, işaretlGemeye, kesip yapıştırmaya olanak tanıyor.

Galaxy Note, Facebook, web, Google Maps, doküman, word excel gibi programlardan tek tuşla alınan ekran görüntüsü üzerinde S Pen ile istenildiği çizimler yapmayı ve notlar yazmayı ve bu notları anında paylaşmayı mümkün kılıyor. Galaxy Note’un en önemli özelliklerinden biri 5.3 inçlik HD Super AMOLED ekranı. Cihaz video, fotoğraf, belge ve web için en iyi görüntüleme deneyimlerini sağlamanın yanı sıra, 180 derecelik bir izleme açısı sunarak üstün bir ekran deneyimi yaşatıyor. Galaxy Note ile videoları istendiği gibi düzenlenip montajlayarak eğlenceli kurgular oluşturmak mümkün.

Kaynak: ComputerWorldTurkiye

Samsung Galaxy Note’un Teknik Özellikleri

Marka: Samsung
Model: i9220 Galaxy Note

Genel Bilgiler

Ağırlık (gr): 178
Boyut (mm): 146,9 X 82,9 X 9.7
Şebeke: EDGE/GPRS 850/900/1800/1900
Veri Bağlantısı: HSPA+ 21Mbps 850/900/1900/2100
Çift SIM Kart

İşletim Sistem & İşlemci

İşletim Sistemi: Android 2.3
İşlemci Hızı: 1.4 GHz
Çift Çekirdekli İşlemci

Ekran

İç Ekran: 5.29″ 1280 x 800 (WXGA) HD super AMOLED

Kamera

Arka Kamera (Asıl): 8MP AF
Ön Kamera: 2.0 MP FF
Video: DivX, Xvid (1080p FullHD video @ 30fps), MPEG4, H.263, H.264, WMV, RV
Flaş
HD Video Kaydedici

Bağlantı

3G Görüntülü Görüşme
3G Data
Wi-Fi
GPS
Bluetooth
TV Out
USB

Hafıza

Dahili Hafıza: 8GB
Arttırılabilir Hafıza: +16 GB

Ses & Müzik

Radyo
Müzik Çalar: MP3, AAC, AAC+, eAAC+, WMA, RA
3.5mm Kulaklık Girişi

Diğer

Navigasyon
Mesajlaşma: Social Hub (SNS, IM, E-posta)
Java: Var
Doküman Görüntüleyebilme
Ekstralar: Video Editör, 2500 mAh Batarya, Android Ecosystem, Akıllı Ajanda, Takviminizde zoom in / out özelliği, Multimedya içerik ekleme, S Kalem ve Dokunarak yazma özelliği, El ile kolay giriş , basınç algılayan kalem ile yazma ve çizme deneymi, El yazısı tanıma fonksiyonu,
Kamera Çözünürlüğü : 8 MP

N 7000 Galaxy Note, N7000GalaxyNote, N 7000 Galaxy N ote olarak da bilinir.

Samsung Galaxt Note Tanıtım Video’su

2 Comments

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir