#Homescreen uygulaması ile Ana ekranınızı paylaşın!

Digg ve Instapeper gibi önemli uygulamaların arkasındaki geliştirici ekip olan Betaworks bu sefer “#Homescreen” adını verdiği yeni bir uygulama paylaştı. Uygulamanın aslında işlevi başlıktan da anladığınız üzere oldukça basit, uygulama kolayca ana ekranınızın fotoğrafını paylaşmanıza yardımcı oluyor. Uygulama gerçekten ilginç bir konsepte sahip. Yani eğer neden ana ekran görüntünüzü başkaları ile paylaşmanız gerektiğini düşünüyorsanız oldukça iyi bir amacı var. Uygulama kullanıcıların çok daha iyi uygulamalara ulaşmasını hedefliyor.

Uygulama son derece basit bir şekilde işliyor. Açtıktan sonra tek yapmanız gereken basit bir tuşa tıklamak. Ardından program sizin ana ekranınızı algılıyor ve fotoğrafı sizin Twitter kullanıcı adınıza göre homescreen.is/Twitterisminiz şeklinde kaydediyor. Uygulamaları ve diğer şeylerin hepsini kendisi algıladığı için bizim de uğraşmamıza gerek kalmıyor.

Yani başkalarının uygulamalarına uygulamanın aracılığı ile kolaylıkla erişebiliyor ve beğendiklerimizi anında biz de kendi cihazımıza kurabiliyoruz. Boyutunun küçük olması ve ücretsiz olması nedeniyle yeni uygulamalar keşfetmek isteyen her kullanıcının deneyebileceği bir uygulama.

Uygulamaya App Store üzerinden ulaşmak için tıklayınız.

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir