İnceleme: I’m Jack

Mobil platformlar, günlük hayatımızda iyice yer etmeye başladı. Öyle ki, etrafınıza baktığınızda hemen herkesin ya akıllı telefon, ya da tablet sahibi olduğunu görebilirsiniz.

i'm jack

Hemen herkesin akıllı platformlara yavaş yavaş geçiyor olması, girişimcilerin de iştahlarını kabartıyor. Özellikle App Store’daki gücün farkında olan Türk yazılımcılar oluşturdukları oyun ve uygulamalarla piyasada olduklarını gösteriyorlar. Örneğin geçtiğimiz çıkan Draw Something oyununun Türkçe versiyonu olan Çiz Gitsin! oyunu birçok kullanıcıya ulaştı. Türk yazılımcıların her geçen gün daha iyi işler çıkarıyor olmaları sevindirici bir durum tabi ki.

Türk oyunları kervanına son katılan oyunlardan bir tanesi de 2011 yılında kurulan UGR Teknoloji tarafından yapılan I’m Jack oyunu. iOS kullanıcıları için indirilmeye hazır olan I’m Jack, oyun içi satın almalar sayesinde yapımcısına gelir sağlıyor. Şu ana kadar 150 binin üzerinde indirilen oyunun gelecek vaat ettiğini söylesek yanılmış olmayız.

Rahat oynanabilitesi ve göze çarpan görsel öğeleriyle başarılı bir oyun olan I’m Jack oyununda, 4 bölüm ve 150 kadar görev bulunuyor. Türk yapımcıları desteklemek adına indirip oynamakta ve desteklemekte fayda olacağı görüşündeyiz. Zaten oyunu indirdiğinizde pişman olmayacaksınız.

Her ne kadar oyunun daha fazla oynanabilmesi için bir takım yeniliklere ihtiyacı olsa da Türk yapımı oyun olması açısından geri bildirimlerinize göre yapımcının oyunu güncellemelerle daha iyi yerlere getirebileceği aşikâr.

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir