Image Grabber ile Resimleri Kolayca Yakalayın

Mobil safari her ne kadar güzel bir internet gezinimi sunsa da yine de bazı ihtiyaçlara anlık çözümleri sunmakta kullanıcısını sınırlandırıyor. Aslında sınırlandırma ifadesi yanlış bir ifade olabilir ki bunlar kişinin ihtiyaçları doğrultusunda oluşan standart web kullanıcıların o kadar da ihtiyaç duymayacağı özellikler olabilir. Her neyse, sizler de benim gibi gezindiğiniz web sayfalarındaki tüm resim dosyalarını tek bir pencere içinde görmek ve klaylıkla kaydetmek, Twitter gibi sosyal bir ağda kolaylıkla paylaşmak istiyorsanız bu Cydia Tweak‘i tam size göre diyebilirim. Image Grabber, o anda ziyaret ettiğiniz websitesinde yer alan resim dosyaları veya PDF dosyalarını gerektiğinde tek bir pencere içinde size sunuyor.

Siz de gereksiniminize göre bu dosyaları isterseniz tek tıkla cihazınıza indiriyor isterseniz de Twitter üzerinden paylaşabiliyorsunuz. Tabi sözün içinde Cydia geçmişse bu işlemi sadece jailbreak yapılmış cihazlarda kullanabileceğinizi söylemeye gerek yok diye düşünüyorum.

Image Grabber Image Grabber Image Grabber

Image Grabber 1.99$ karşılığında BigBoss reposundan satın alınıp cihazınıza yüklenebilir. Bundan sonra mobil safari tarayıcınızı açıp bir websitesini ziyaret ettiğinizde sol üstte “Grab Image” şeklinde şeffaf arkaplanlı bir yazı belirecek. Yazıya tıkladığımızda açılan pencerede o sitenin ziyaret edilen sayfasında yer alan resim dosyaları veya PDF dosyalarını tek bir pencere görebilir bu dosyaları paylaşıp cihazınıza indirebilirsiniz.

Blog’umuza ait son güncellemeleri Twitter veya Facebook sayfalarımızdan da takip edebilirsiniz

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir