Instagram ‘Üzgünüz, isteğinizle ilgili bir sorun oluştu’ Hatası Çözümü

İnternet çağının gelişmesi ile birlikte birçok insanın ellerinden akıllı telefonlar düşmez oldu. Özellikle genç kesim diye tabir edebileceğimiz, 14-30 yaş aralığındaki kişiler başta olmak üzere 7’den 70’e herkes bu akıllı telefonları kullanıyor, günlerinin yarısını sosyal medya sitelerinde geçirmektedir. En çok kullanılan sosyal medya uygulamalarından bir tanesi de Instagram’dır.

Instagram, son zamanlarda birçok kişi tarafından kullanılan oldukça popüler olan fotoğraf paylaşım uygulamasıdır. Kullanıcılar Instagram’da fotoğraflar paylaşır, arkadaşlarının paylaştığı fotoğraflara beğeni ve yorum yaparak bir samimi ortam oluşur. Tabii her büyük platformda olduğu gibi Instagram’da da maalesef bir takım problemler kullanıcıların karşısına çıkabilmektedir. En çok yaşanan problemi bugün sizlere anlatacak, çözümünü paylaşacağız.

Instagram uygulaması üzerinde birçok kullanıcıların yaşadığı “Üzgünüz, isteğinizle ilgili bir sorun oluştu” hatası birçok kullanıcının başına gelen sorunlardan birisidir. Bu hatayı kullanıcılar Instagram’a telefonlarından giriş yapmak istediklerinde yaşarlar. Peki, “Üzgünüz, isteğinizle ilgili bir sorun oluştu” sorununun çözümü nedir?

“Üzgünüz, isteğinizle ilgili bir sorun oluştu” Sorunu Çözümü

  • Öncelikle Instagram hesabınıza bilgisayar üzerinden giriş yapın. Giriş yaptıktan sonra profilinize girip ‘Profili Düzenle’ butonuna tıklayın.
  • Karşınıza çıkan sayfada en alta gelin ve sağda bulunan; “Hesabımı geçici olarak kapat” bağlantısına tıklayıp hesabınızı dondurun.
  • Yaklaşık 5 saat kadar hesabınız donuk halde bekleyin ve telefonunuzdan giriş yapın.

Unutmayınız, bu işlemler işe yaramazsa farklı bir internet ağına bağlanıp tekrar giriş yapmayı deneyiniz. Bu hatanın genel sebebi Instagram’ın sizin bağlandığınız ağı zararlı bir ağ olarak algılayıp, sürekli giriş çıkış yaptığınız için hesabınızı tehlikede olarak görmesidir. Bu işlemleri farklı bir ağ bağlantısında denedikten sonra Instagram uygulamasında bulunan tüm önbelleği temizlemenizi ısrarla öneririz.

Sorununuz büyük olasılıkla çözülecektir, ancak bazı istisnai durumlar olabilir, bu yüzden hesabınıza tekrardan erişim sağlayamıyor olabilirsiniz. Aşağıda bulunan yorum bölümü aracılığıyla yaşadığınız problemi bizlerle paylaşabilir, uzmanlarımızdan yardım alabilirsiniz.

Arama Terimleri: instagram telefondan giriş yapmıyor, instagram isteğinizle ilgili bir hata oluştu sorunu, instagrama telefondan girmiyor, instagram hesaba girerken isteğinizle ilgili bir sorun oluştu hatası veriyor

One Comment

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir