iOS 4.2 iPad Wifi Sorunu Nedeniyle Ertelenebilir

Bugün yayınlanması beklenen iOS 4.2 sürümü iPad’de tespit edilen wifi bağlantı sorunu nedeni ile ertelenebilir. haber Redmondpie sitesinde bu makalede  yayınlanan ve iPad cihazların wifi üzerinden bağlandıktan bir süre sonra bağlantının kesilmesi şeklinde yaşanan sorun nedeni ile gecikebileceği duyuruldu. Bilindiği gibi developer (geliştirici) hesabı bulunan kullanıcılar iOS 4.2 nin beta sürümlerini test edebilme imkanı sunuyor ve kararlı sürüm öncesinde yayınlanan iOS .4.2 golden master sürümünde bu sorun tespit edilmiş.


Yine yayınlanması beklenen iTunes 10.1 sürümünün de bu nedenle yayınlanmamış olduğu ve iOS 4.2 kararlı sürümünde iPad için wifi sorununun giderilmesi sonrasında yayınlanabileceği düşünülüyor. Apple iOS 4.2 sürümünü yayınlamadan önce tam bir testten geçirdikten ve olası sorunları giderdikten sonra yayımlanması bekleniyor. Bu haber özellikle unlock bekleyen kullanıcıların moralini bozdu ki bugün yüksek olasılıkla iOS 4.2’nin yayınlanmasını ve ertesi günde de unlock’un yayınlanacağını düşünüyorlardı.

Yukarıdaki videoda bahsedilen iOS 4.2 GM sürümünde iPad’lerde yaşanan wifi sorunununa ait tespit edilen problemi izleyebilirsiniz. Umarız en erken şekilde bu sorun giderilir ve sizlere unlock’un habercisi olan iOS 4.2 kararlı sürümünün yayınlandığı haberini veririz.

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir