iOS 5.1 Sürümü Mart Ayında Gelebilir

iOS 5.1 ilk beta sürümünün yayınlanmasının üzerinden üç aydan fazla zaman geçmiş olması ile beraber beta 3‘e ulaşıldı. Tabi bu aşamadan sonra iOS 5.1 final sürümünün ne zaman yayınlanacağı merak konusu olmuş durumda. iOS 5.1 beta sürümlerinde gözlemlediğimiz iPhone 4S için şarj süresinin çok daha iyi duruma getirilmiş olduğunu görmek iOS 5.1 final sürümünün yakında geleceğinin de ipuçlarını veriyor. YourDailyMac sitesindeki haberde zaten iOS 5.1 beta 3 içinde bu ipucunu da görmek mümkün olmakla beraber beta sürümünün son bulma tarhinin 9 mart olduğunu görebiliyoruz. Gerçi bu tarih yüzde yüz olarak iOS 5.1‘in final sürümünün bu tarihte açıklanacağı anlamına gelmeyecek olsa da yine de mart ayı içinde yayınlanabileceğini düşünüyoruz.

iOS 5.1

iOS 5.1 beta sürümlerinde en azından menülerde herhangi bir yenilik göremememize rağmen özellikle iPhone 4S için batarya iyileştirmelerinin hayli etkili olduğunu söyleyebiliriz. Tabi final sürümü ile beraber iOS 5.1 ile beraber gözle görülür yeniliklerin de gelip gelmeyeceğini bekleyip göreceğiz. Özellikle Siri konusunda işlevsellik açısından güncellemeler şimdiden beklenmekle beraber bu konudaki geliştirmelerin süregeldiğini takip ediyoruz.

Şimdiden iOS 5.0.1 sürümünün SHSH kayıtlarını almanızı en azından untethered jailbreak için iOS 5.1 sonrası geri dönüş için gerekli olduğunu bir kez daha hatırlatmış olalım.

Blog’umuza ait son güncellemeleri Twitter veya Facebook sayfalarımızdan da takip edebilirsiniz.

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir