iOS 6.0.2 Güncellemesi

Apple 6.1 Beta 4 yayınlamasının hemen ardından 6.0.2 güncellemesini yayınladı. iPad Mini ve iPhone 5’te yaşanan Wi-Fi probleminin gidermek için yapılan güncelleme şu an indirilebilir durumda.

iOS-6.0.2-update

Apple’a göre güncelleme, Wi-Fi bağlantısını geliştirme amacıyla yapılmış bir hata giderme güncellemesi. iPhone 5 ve iPad Mini kullanıcılarından gelen şikayetler üzerine çıkarılan güncellemenin amacı, Wi-Fi kullanırken aynı anda cihazın veri kotanızdan da götürüyor olması. Ne yazık ki Apple Wi-Fi hatasının tam olarak neden kaynaklandığını açıklamadı.

Apple’ın güncelleme ile verdiği notlar şu şekilde:

iOS 6.0.2 Sürüm Güncellemesi

Bu güncelleme geliştirmeler ve açık düzeltmeler içermektedir:

  • Wi-Fi’yi etkileyen bir hata giderildi

Güncelleme ile ilgili detaylı bilgi almak için web sitemizi ziyaret edebilirsiniz:

http://support.apple.com/kb/HT1222

Bilindiği üzere 1 Kasım tarihinde iOS 6.0.1 sürümü yayınlanmış, klavyede yaşanan problemin giderilmesi sağlanmıştı. 6.1 sürümünden önce 6.0.2 sürümünün son 6.0 sürümü olacağı tahmin ediliyor.

6.0.2 güncellemesini yapmak için iPhone 5 veya iPad mini cihazınızdan  Genel > Yazılım güncelleme seçeneklerini seçmeniz yeterli.

Eğer güncelleme yaparken hata alırsanız cihazınızı iTunes’a bağlayarak güncellemenizi yapabilirsiniz.

Şunu da belirtmemizde fayda var, untethered jailbreak muhtemelen 6.0.1 sürümüne gelecektir, bu güncellemeyi yapmanız illa ki şart değilse yapmanızı şimdilik önermiyoruz.

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir