iOS 7.1.1 için JailBreak çıktı!

iOS 8‘in beta aşamaları devam ederken, iOS 7 kullanıcılarının yüzünü güldüren bir haber geldi. Artık cihazlarımızı yeni sürümde jailbreak yapabileceğiz. iOS 7.1‘e kadar evasiOn‘un bizlere sunmuş olduğu JailBreak aracı ile kolaylıkla cihazlarımızı özgür kılabiliyorduk. Fakat son sürümler gelince JB’i cihazından bir kere kaybedenler mecburen en üst sürüme yükseliyordu.

Çinli bir hacker grubu olan Pangu‘nun günün erken saatlerinde yayınlamış olduğu JailBreak cihazı ile daha önceden alıştığımız gibi sadece tek bir tıklama ile Jailbreak işlemini gerçekleştirebiliyoruz. Şuanda bilinen kadarıyla da iOS 7.1.1 sürümüne yükseltilebilen tüm cihazlar için sorunsuz bir şekilde iOS 7.1.1 jailBreak‘i uygulanabiliyor. JB aracı şuanda yalnızca Windows platform üzerinde destekleniyor. Fakat çok kısa bir süre sonra mutlaka OS X için de sunulacaktır.

iOS 7.1.1 jailbreak

Hemen cihazınızı Jailbreak işlemine sokmak ve onu özgür kılmak için Çinli hacker grubunun sitesine girip Jailbreak aracını indirebilirsiniz. Çinli Hacker grubu Pangu‘nun web sitesine ulaşmak ve Jailbreak aracını indirmek için tıklayınız.

2 Comments

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir