iOS 7.1 beta 2 sürümü yayınlandı

Öncelikle başında belirtelim ki beta sürümleri geliştiriciler için yayınlanıyor. Yani bana neden gelmedi diye heyecana kapılmaya gerek yok. 😉 iOS 7.1 sürümünden gerçekten güzel iyileştirmeler bekliyoruz. Özellikle performans açısından beklentimiz var. iPhone 4/4S kullanıcılarının yavaşlık problemlerine çözüm olmasını ümit ediyoruz.

iOS 7’ye güncelleyen kullanıcılarına geri dönüş imkanı vermeyen Apple’ın bu anlamda birşeyler yapaması gerekiyor. Her neyse zaten iOS 7.1 beta 2 sürümü performans açısından bazı iyileştirmelere sahip. iOS 7.1 beta 1 sürümüyle gelen Car Display menüsüyle otomobil entegrasyonu özelliği gelebilir diye daha önceki yazımızda bahsetmiştik.

iOS 7.1 beta 2

iOS 7.1 ile gerçekten güzel birşeyler çıkacak gibi görünüyor. Özellikle bazı sorunların giderilmesi için iyi bir güncelleme olabilir. Pil tüketimi için bir artı kazanacak mı onu şimdiden kestirmek zor doğrusu.

Güncellemeyi UDID kaydı yapılmış iOS 7.1 beta 1 sürümü yüklü cihazlar direk olarak alabiliyor. Beta 1 ile gelen siyah klavye seçeneği beta 2 ile kalkmış. Opsiyon aslında güzel olabilirdi. Touch ID kullanıcılarına ayarlar menüsüne yeni bir menü geldiğini de haber verelim. iPad kullanıcıları için duvar kağıtları sisteme dahil edilmiş.

Bunlar ilk bakışta görünen yenilikler. Ancak arka planda yapılan değişiklikle bizim için çok daha önemli. Hali hazırda kullanıdğımız sistemin stabil ve hızlı çalışması tabiki daha çok arzulanıyor. Geliştirici hesabı kullananlar ve Beta 2 sürümünü deneme fırsatı olanların yorumları varsa yorum bölümüne yazabilirler.

dipnot: güncellemenin ekran görüntüsünü almak için uğraşmadım. Twitter’da paylaşılan bir görüntüyü ekliyorum. 😉

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir