iOS 7, Mail ile 5 adetten daha fazla fotoğrafı tek seferde göndermek

iOS 7‘nin mail uygulaması son derece şık ve bunun yanı sıra bir o kadar da kullanışlı. Fakat bazen bize ufak tefek sorunlar çıkarabiliyor. iOS 7‘nin mail uygulamasının en büyük sınırlandırmalarından birisi de 5 adetten daha fazla fotoğrafı tek seferde gönderemiyor olması. Aslında gönderebiliyoruz fakat bunun için bilmeniz gereken sadece bir ipucu ve bize uyan iki yöntemden herhangi birini tercih etmek.

mail-icon-ios-7

1. Yöntem

Mail uygulamasına giriş yapın ve ardından mail yazmanız gereken yere çift tıklayın, Yapıştır‘ın yanındaki çıkan Play tuşuna benzer tuşa “Fotoğraf veya Video Ekle” çıkana kadar basın, bu çıkınca buna basın ve albümünüzden istediğiniz fotoğrafı seçin. Şayet maillerinize bu şekilde ekleme yaparsanız 5 adet fotoğraf gönderebilme sınırı kalkıyor ve dilediğiniz kadar fotoğraf ekleyebiliyorsunuz.

2. Yöntem

İkinci yöntem içinse, iOS’un kendi mail uygulamasından vazgeçmemiz gerekiyor. Hızlıca fotoğrafları mail olarak gönderebilmemize yardımcı olan Kicksend uygulamasını App Store üzerinden indiriyorsunuz ve bu uygulamada bir profil oluşturdaktan sonra dilediğiniz gibi fotoğraflarınızı mail ile gönderebiliyorsunuz.

One Comment

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir