İOS 7 Sürümüne Ait Bazı Görseller Sızdırıldı

Apple tarafından birçok değişiklikle birlikte hayatımıza sokulmak üzere üzerinde son çalışmaları yapılan İOS 7 İşletim Sistemi için bazı ekran görüntüleri sızdırıldı.

Ne kadar doğru ne kadar hatalı bilemiyoruz ancak haberin kaynağına göre verilen bu görüntüler İOS 7 için hazırlanan prototipten alınmış durumda.

Çok net bir görüntü olmasa da son dönemde hakkında çokça konuşulan İOS 7 İşletim Sistemi hakkında azda olsa bir bilgi vermesinden dolayı sızdırılan bu görsel aslında oldukça önemli bir konuma gelmiş oluyor.

Görsele bakıldığında daha çok sadeliğin ön plana çıktığını ve eski ara yüze oranla daha rahat bir kullanım alanı yaratacakmış gibi biz izlenim yarattığını söyleyebiliriz.

Tabi ki aslında bu resmin gerçekliği dışında tartışmaya açık olan bir başka konu da Apple firmasının İOS 6 sürümünde yaşadığı sorunların İOS 7 için de yaşanıp yaşanmayacağı konusunda.

Birçok kullanıcıya göre Apple firması İOS 7 ile özellikle iPhone 5 ve iPad 4 modellerine çığır açacak bazı yenilikler ile birlikte geliyor ve yazılım tam olarak stabil bir hale sokulmuş olarak kullanıcıya ulaşacak.

iOS 7 ekran görüntüsünden yola çıkılarak hazırlanan görsel (Surenix)

iOS 7 ekran görüntüsünden yola çıkılarak hazırlanan görsel (Surenix)

Kısacası 2013 senesi içerisinde kullanıcılara güncelleme olarak dağıtılması planlanan İOs 7 İşletim Sistemi için sızan görseller daha sade bir menünün bizi beklediği yönünde.

Bakalım Apple firması bu sefer hem sorunsuz hem de kullanıcıdan tam not alacak bir tasarım sunabilecek mi?

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir